Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Meghan

Meghan

09-05-2019 om 17:43

Hoe wist Aaf Brandt Corstius dat


Ad Hombre

Ad Hombre

14-05-2019 om 16:00

Kenfan

Kaaskopje

Kaaskopje

15-05-2019 om 10:18

Kenfan

Zoals mijn man weleens kan zeggen: heb je niets zinnigs toe te voegen, zeg dan niets. (niet aan mij gericht), die opmerking komt nu ook bij mij op.

Maar om Bernhard en Mark toch even te vergelijken: Bij B bleef de lieg- en bedriegschade beperkt tot relatief kleine kring,. M blijkt met zijn kompanen een wereldwijd probleem gecreëerd te hebben, schadelijk voor de wereldvrede. Het is maar waar je vrolijker van wordt uiteraard.

Kaaskopje

De aangerichte schade door Bernhard beperkt tot kleine kring? Je bent toch van een generatie dat de naam Lockheed ergens toch wel een belletje zou moeten laten rinkelen. Ik vind dat we door dat gezwijmel bij doodgewone meisjes van een omhooggevallen en geldverslindende familie opgescheept zitten met een volkomen achterhaalde en ondemocratische staatsvorm. En dat terwijl we ooit de eerste republiek waren! Dat hoef je vanzelfsprekend niet met me eens te zijn, maar omdat nou onzinnig te noemen, gaat weer wat erg ver. ZIjn jouw bijdragen hier dan wel altijd even zinvol?

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

15-05-2019 om 12:16

Two wrongs

Don’t make a right.

Ik snap die gedachtengang nooit zo goed.

Wereldvrede? Serieus?
Persoonlijk heb ik overigens meer moeite met al die makke schapen die blindelings op pad gaan met al dat nepnieuws.

Ik zie het overigens anders: Het koningshuis kost ons een flinke smak geld. Maar gelukkig kan ik er via de privé en consorten toch nog een beetje van genieten. Geen trouwer volger van Blauw bloed dan ondergetekende.
Hartstikke fijn ook dat je het Engelse koningshuis er dan gratis bij krijgt.

Kaaskopje

Kaaskopje

15-05-2019 om 12:40

Kenfan

Relatief kleine kring, als je het afzet tegen wereldproblemen. En zeker ben ik van die generatie, hoewel ik toen nog niet zo heel bewust met dat soort zaken bezig was.

Misschien zou een afspraak tussen monarchisten en republikeinen kunnen zijn dat ze uiteraard hun mening mogen hebben en vertellen, maar dat ze elkaar wel als volwaardig blijven aanspreken. Het valt me te vaak op dat mensen die tegen het koningshuis zijn, lang leve de republiek, koningsgezinden aanspreken alsof die achterlijk zijn. Dat we de eerste republiek waren staat mooi op het CV van Nederland, maar de tijden zijn veranderd. We blonken ooit ook uit bij de slavenhandel en zo. Gouden tijden, die we weer moeten laten herleven? Maar goed, dit alles komt voort uit de opmerking dat WA en Maxima elkaar door Bernhard ontmoet hebben. Ik voelde al op mijn klompen aan dat je van mening kunt zijn dat mijn bijdragen ook niet altijd zinvol zijn. Alleen vond ik je gekat op Bernhard in het kader van dit draadje vooral erg zuur overkomen. Niet ter zake doende. Voor WA en Maxima was het duidelijk een heugelijk feit. Ik neem aan dat jouw ontmoeting met je man ook een heugelijk feit is gebleven.

Bennikki

Bennikki

15-05-2019 om 14:16

Kenfan

Ik moest wel lachen om je bijdrage (premier Baudet) en ben het Bernardtechnisch met je eens, maar wie is Mark Zuckerman? Of bedoel je Mark Zuckerberg, maar wat heeft hij met dit alles te maken?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.