Home » Forum » Verjaardag zonder slingers

Verjaardag zonder slingers

14 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Phryne Fisher
Verjaardag zonder slingers

Mijn lieve eerstgeborene is vandaag 20 geworden! Helaas kunnen we het niet met haar vieren omdat ze voor een half jaar in het buitenland woont, 8500 kilometer ver. We hebben al een videoboodschap gestuurd met felicitaties, gewhatsapt en ik ga gebakjes halen, maar het is het toch net niet. Slingers hang ik niet op, dat vind ik altijd best veel werk (20 ballonnen opblazen), en volgens mij ben ik de enige die dat nog voor zulke grote kinderen doet.
Tja, dat is het lot van oude moeders met ondernemende kinderen. Misschien Skypet ze nog even vandaag.

Flavia
Gefeliciteerd

Toch gefeliciteerd met je oudste kuiken.
En dan haal je het toch lekker in als ze weer terug is. Goede reden voor een dubbel feestje.

Biebel
Gefeliciteerd, je bent vandaag 20 jaar moeder!

En als ook-moeder-van-een-vorige-week-20-jarige-die-helaas-niet-thuis-was, kan ik me je lege gevoel goed voorstellen. Vandaar mijn felicitatie: je mag er best een feestje van maken om je eigen moederschap te vieren. Dan kun je met haar een welkomterug/20jaar+x maanden feestje doen als de mei99 baby thuis komt.

En nee, je bent niet de enige. Wij hingen/hangen ook altijd de slingers op met feestjes. Ook voor de bijna 50 jarige ouders;-)

Half a twin
Sterkte Pryne

Ik denk aan jullie.

Bosbes
Phryne!

Hartelijk gefeliciteerd met je dochter!
En met 20 jaar moederschap.

Vier ze en ook...sterkte!

Phryne Fisher
Bedankt

Net haar FaceTime oproep gemist omdat ik onder de douche stond, en nu was ze uit eten (tijdsverschil). We gaan zeker een feestje vieren als ze weer thuis is.
Jij ook nog gefeliciteerd, Biebel!

Wilgenkatje
20 jaar moeder

Dat is het vieren waard! Het lukt je vast een feestelijk momentje in te bouwen op deze dag !

Kaaskopje
Gefeliciteerd :-)

Mijn dochters zijn ouder en nog steeds vind ik het een beetje kaal als ik ze niet zie op hun verjaardag. Maar dat is het nieuwe normaal sinds ze het huis uit zijn. In jaren dat ze op hun verjaardag zelf thuis zijn, wordt het soms wel op die dag gevierd. Jongste dochter ligt liever in bed op die dag (1 januari).

MoederMop
Gefeliciteerd Phryne!

En ik versier meestal ook nog.
Maar afgelopen verjaardag van mijn zoon die toen 20 werd was wel met gemengde gevoelens, want was toen net in de medische molen gegaan. Bij verjaardag van dochter, drie weken later, was het duidelijk wat er aan de hand was, dus dat feest viel ook wat in het water.
Dit jaar hopelijk beter en dan versier ik toch weer! Voor dochter die niet meer thuis woont, niet noodzakelijk op haar verjaardag, maar wanneer ze langskomt, dan hang ik een aantal ballonnen door de woonkamer.

Dymo
eigen verjaardag

Ik was dit jaar voor het eerst alleen toen ik op mijn eigen verjaardag wakker werd. Dochter woont op kamers en had een vroeg college. Later op de dag is ze wel naar huis gekomen en zijn we met de familie uit eten gegaan. Maar het was toch een raar gevoel toen ik wakker werd en dacht: o ja, ik ben jarig, nou, hieperdepiep dan maar voor mij. Geen ontbijtje, geen cadeautje op bed. Heel begrijpelijk, maar wel saai.
Dochters eigen verjaardag valt altijd precies in de stress aan het einde van een schooljaar en ook dit jaar heeft ze tentamens op haar verjaardag. Gelukkig is haar kamer maar een uurtje rijden hier vandaan, dus ik denk dat ik rond etenstijd met een cadeautje en een ovenschotel die kant op ga. Eten moet ze toch en dan ziet ze tenminste nog een vriendelijk gezicht op haar verjaardag.

Sonj@
Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd Phyrne met je dochter!

Mijn eerstgeborene is vandaag 18 jaar geworden en "gelukkig" gewoon thuis. Hoewel nu even niet, want bezig met haar laatste examen.
Slingers wilde ze wel, dus heb vanmorgen in de stad nog even snel "18-jaar" slingers gehaald :-)

Triva
Gefeliciteerd

Ook ik had drie mnd geleden mijn vierde lustrum als moeder en ook mijn kuiken was er voor het eerst niet, al was dat maar 2 uur met de auto. Slingers hangen we al lang niet meer op.

Lou
Voorland

Ha, mijn voorland. Ik kijk er niet erg naar uit, aangezien mijn dochter net 18 is geworden, nu eindexamen doet en volgende week voor het eerst zonder mij op vakantie gaat en ik dat al niet eens makkelijk vind. Wat een veranderingen allemaal tegelijik. Ik vind het voorlopig wel weer even 'los' genoeg. Niet dat ik haar ooit een strobreed in de weg zal leggen hoor, maar heel eerlijk, puur voor mezelf, denk ik 'blijf nog maar even'.

Dus tja, gefeliciteerd én sterkte!

Paasei
Rimpels

Bij elke verjaardag van de kuikens voel ik er meer rimpels inschieten.. mijn oudste bloedje is 20+ en dat klinkt (elke verjaardag opnieuw) vreselijk oud! Nog even en ze zijn allebei 20+. En niet meer thuis. Dus hooguit slingers als ze die zelf ophangen.. en ik moet nog weemoedig afkicken van de 'op de stoel staan en toezingen' jaren..:-(

Gefeliciteerd Phryne en Biebel!

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.