Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Lees ook op
San

San

01-06-2019 om 17:23

Klassenfeest wel of geen envelopje

Mijn zoon van 12 heeft een klassenfeest georganiseerd door 3 klasgenootjes. Het is echt een afscheidsfeest dus geen verjaardag. Is het gebruikelijk om een envelopje met inhoud te geven of hoeft hij niets mee te nemen? Op de uitnodiging staat ook verder niets hierover.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

01-06-2019 om 19:36

Even vragen

Als het gaat om een afscheidsfeest van groep 8 zou ik het even aan één van de ouders vragen. Of er een pot is voor meebetalen aan de kosten.

Mijn dochter heeft ook zo’n feest gehad en daar hebben wij niets gegeven. Deels omdat ik het echt overdreven vond ( discotheek afgehuurd) en het was na het gevraagd te hebben ook niet de bedoeling.

Bo

Bo

03-06-2019 om 21:21

hier

Hier werd wel vooral geld gegeven, maar er waren ook kinderen die een zak schepsnoep meenamen of iets anders kleins. Ik zou in elk geval niet met lege handen komen.

Bij een klassenfeestje zonder verjaardag

namen we een zakje schepsnoep of zo voor alle organisatoren mee. Maar geen geld. De keer erop werd er geld uitgelegd om t eten te kopen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.