Home » Forum » Ah koopzegels vol boekje inwisselen

AH koopzegels vol boekje inwisselen

35 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Jesse_1
Tjonge Mari
Dees
Angela67

Ik weet wel zeker dat ze er niet vanaf willen. Ik weet nog goed dat mijn zus ze spaarde. Regelmatig vond ze ze meegewassen en wel in haar broekzak. Vaak helemaal verklontert en onbruikbaar. Dit overkomt meer mensen en die is pure winst voor de ah! Die 3 euro "extra" die mensen voor een vol boekje krijgen valt daarmee echt in het niet.

zebra
goed dat ik het weet

dan verzilver ik maximaal 2 boekjes tegelijk. Die zijn al vol, ben met het 3e boekje bezig. Hier heb ik soms ook heel veel zegels als ik een bomvolle kar (ter waarde van ruim 100 euro) heb, die zullen dan ook wel onder elkaar op 1 of meerdere bladzijden staan. Wist niet dat daarop gelet werd trouwens

joe
Mari, en Tsor en voor allen

Mari - ''Als je sprookjes vertelt moet je wel op je details letten.''

Wat een vreemde reactie, en nog onaardig bovendien.
Voor jou geldt: Als je in een forum een reactie wilt formuleren moet je de topic eerst goed lezen, en je ( in dit geval ) even verdiepen in de openingstijden van supermarkten op Pinksteren door heel Nederland:)
Ik woon in Amsterdam.

Tsor, je hebt een punt, en dat zal ik van de week es navragen! Dankjewel.

Voor allen : Ik heb vandaag bij het filiaal waar gisteren geweigerd werd, een aantal boekjes kunnen inleveren. Dit na een telefoongesprek vanmorgen met een teamleider van dat filiaal. Het is uiteindelijk netjes afgehandeld.
Wél heb ik haar de tip gegeven om de medewerkers te instrueren om bij '' ritsen '' zegels er bij te vertellen dat het handig is om die slinger niet achterelkaar op te plakken.
Het blijft mijn inziens een raar probleem hoor.

Dank jullie allemaal voor het meedenken.

X Joe

Pagina's

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.