Jongvolwassen Jongvolwassen

Jongvolwassen

Lees ook op
Lee

Lee

08-06-2019 om 00:03

Na fluitsignaal de trein in


Annie

Annie

11-06-2019 om 21:54

Idioot

dat je het zou moeten weten!
Ik ga echt nooit met de trein.
Dit soort belangrijke regels zouden niet 'gekend' moeten zijn, maar gewoon overduidelijk gecommuniceerd moeten worden ter plekke.
Als het zo belangrijk is voor de veiligheid, dan wil je toch ook dat onervaren reizigers en bijv buitenlanders het makkelijk goed kunnen doen.

Phryne Fisher

Phryne Fisher

11-06-2019 om 23:33

Arme toeristen

Hier werden laatst toeristen uit de trein gebonjourd die om 08.53 met hun fiets wilden instappen. Jammerdebammer, dat mag pas om 9 uur, dus ze mochten een half uur wachten. Er zijn heel veel regeltjes onduidelijk. Ook het fluitsignaal, want in andere landen betekent dat vaak de laatste oproep om in te stappen.

Triva

Triva

11-06-2019 om 23:37

Wil

Niet alleen doven horen het niet, ik zie dagelijks mensen de trap opkomen die om de beurt na het fluitsignaal vd conducteur die vooraan staat achterin instappen. Die zien alleen een open deur en stappen in.

Triva.

Ik reis zelden met de trein, maar ik geloof je direct. Zolang de deur openstaat stappen mensen in.

Kaaskopje

Kaaskopje

12-06-2019 om 14:30

Open deur

Ik vind bij een open deur nog snel instappen heel menselijk. Dus los van wat ik van een boete heb geschreven, waar je het dus niet mee eens hoeft te zijn , snap ik wel dat iemand het doet. Ik ben in het verleden ook weleens hijgend en wel in een trein gesprongen, dus wat dat betreft...

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.