Puberteit Puberteit

Puberteit

Lees ook op
Esmeralda

Esmeralda

09-06-2019 om 20:43

Voorstel rijleraar


knurf

ja de film was prut, maar het boek is een aanrader voor iedereen!

Wil je wel een mooie film zien met Tom Hanks, dan moet je Captain Phillips, Forrest Gump of Cast Away bekijken.

Overigens heeft Dave Eggers nog wel meer mooie boeken geschreven. Iedereen met een mening over immigranten etc. MOET "Wat is de wat" lezen. Echt verplichte kost...

Zeitoun

En Zeitoun van Dave Eggers over de nasleep van de overstroming in New Orleans

Phryne Fisher

Phryne Fisher

11-06-2019 om 23:01

Dave Eggers

Is dat in op het moment? Ik ben The Monk of Mokha aan het lezen. Al een tijdje, want ik vind het niet heel boeiend. Maar ja, op 2/3 van het boek ga je ook niet meer stoppen met lezen.

Nee hoor

Hij is niet in (denk ik) maar ik was erg onder de indruk van Zeitoun destijds, dus ik noemde hem ook even.

Blim

Blim

12-06-2019 om 01:23

Pennestreek

" Er wordt geen beloning gegeven voor het plaatsen van een review, de dochter van TS krijgt alleen een beloning als ze een positieve review plaatst. Ook als ze zelf eigenlijk niet zo heel positief is over de rijinstructeur."

Dat laatste is waarschijnlijk helemaal niet aan de orde, dat heb je ook nergens gelezen, dus waarom(daarom!) niet een positieve review met in het vooruitzicht de 2 lessen. Indien ze het tot nu toe prima vindt is er geen reden om nu al te denken dat dat anders zal worden. Jij vindt dat hij de review,al dan niet positief, pas na voltooide lessen mag vragen en daarvoor dan ook mag betalen (ik praat je nog maar even na).

Maar we blijven hangen dus we zullen het hierbij laten. We zijn het niet eens, dat mag.

Pennestreek

Pennestreek

12-06-2019 om 07:27

Lees de OP nou nog eens

Het staat er echt. Als ze een positieve review, 5 sterren, plaatst.
En nu hou ik er idd over op.

Blim

Blim

12-06-2019 om 09:46

laatste

Ja..dat staat er. Maar ik refereerde aan je laatste zin. Omdat jij er steeds van uitgaat dat ze een positieve review zou gaan plaatsen terwijl ze eigenlijk een negatieve ervaring heeft. Die negatieve ervaring heeft ze dus niet (tot nu toe)

"Ook als ze zelf eigenlijk niet zo heel positief is over de rijinstructeur"

Relaxte dag verder

Niet zo raar.

Zoon leste op aanraden bij net gestarte eenpitter, die om de schoorsteen te laten roken ook nog bij een grote toko les gaf. Zoon gunde hem wel wat publiciteit en heeft een ronkende review geschreven. Ter geruststelling: om niet en pas achteraf. Wel met een verzonnen naam. Zijn reactie op het dilemma dat hij het geld zou aanpakken als hij tevreden was en anders het na twee lessen het al voor gezien zou houden.

Fleur

Fleur

16-06-2019 om 18:05

Lijkt mij maar raar

Je ziet toch zo welke reviews welgemeend door leerlingen zelf zijn geschreven en welke in ruil voor een beloning?
Wat heeft zo’n rijschool eraan?

Dit was toch ook laatst op televisie met een rijschool die 20 euro aan cadeaubonnen aanbood voor positieve reviews omdat er op internet niet veel positiefs over hen te vinden is?

*

*

17-06-2020 om 19:48

Failliete rijschool?

Hier gekomen via google. Een van mijn kinderen leste via iQdrive en is daar voor de coronatijd mee gestopt. Mijn kind kreeg ook continue aanboden van plaats een positieve review en je krijgt korting. Vandaar dat ik denk dat dit topic over iqdrive gaat, een landelijke naam?
Mijn kind is recent verder gegaan bij een andere rijschool en heeft nu spijt van iqdrive want "ik had dat eerder moeten doen"

iQdrive heeft ook veel negatieve recensies
We krijgen nog steeds mails binnen en de rijschool is vrij recent failliet verklaard dus wij kunnen ook geen klacht meer indienen en ons geld terugkrijgen...
Rijscholen weten ook dat voor elke negatieve review die ze wel krijgen er 10 niet de moeite daartoe nemen en bij iqdrive wilden ze het waarschijnlijk "wegvegen"

Geld in ruil voor een recensie is voor ons vanaf heden een signaal.

*

*

17-06-2020 om 19:55

39 lessen

Ik lees hier dat 39 lessen het gemiddelde is en meer geldklopperij is.

Misschien leuk om je eens te verdiepen in wat het gemiddelde slagingspercentage is en daar samen met die 39 lessen naar te kijken.

Je kunt je ook afvragen of rijscholen het werkelijk aantal gevolgde lessen opgeven. Ik heb hier in de omgeving vaak zat gehoord dat de kinderen contant moeten betalen en daar gaat de rijleraar echt niet het werkelijk aantal uren/lessen invullen bij het CBR.

Tegen mijn kind werd trouwens gezegd dat hij na 20 lessen examen mocht doen maar toen had hij nog niet eens instructies gekregen in parkeren. Vervolgens werd 10 lessen erbij genoemd, na die 10 lessen werd weer gezegd dat hij 10 lessen erbij moet nemen en is hij gestopt bij die rijschool.

*

*

17-06-2020 om 20:00

iQdrive

dit is trouwens geen rijschool maar een franchise. schijnt ook weer een schimmige constructie te zijn. bestaande rijscholen gebruiken de naam waar iQdrive de enige is die er beter van wordt. deelnemende rijscholen zijn veelal zwakke rijscholen.
vorig jaar was er ook een firma in zoetermeer met dezelfde constructie die failliet is gegaan.

Tango

Tango

18-06-2020 om 10:15

Titel

Ik dacht bij de titel van deze post aan een heel ander soort voorstel. Gelukkig was dat het niet
Dochter hier zou het zo doen, een positieve review plaatsen voor 2 gratis rijlessen. Want die lessen zijn hartstikke duur! En tegen de ouders zeggen dan betaal jij toch die twee lessen, tja dat moet ook maar kunnen natuurlijk. Vind ik makkelijk gezegd.
Ik vind het op zich ook niet zo'n probleem. Als je tevreden bent over de rijlessen en de rijschool staat een beetje goed aangeschreven bij het CBR kan je best een 5-sterren review schrijven. En als je niet tevreden bent zoek je een andere rijschool.

Sofia

Sofia

25-06-2020 om 14:38

Niet in meegaan

Je kunt zo'n rijschool alleen beoordelen vlak nadat je bent gestopt met de lessen. Omdat je je examen hebt gehaald of juist omdat je ermee stopt.
Als je dochter net begonnen is beoordeelt ze meer de ervaring met enkele lessen en niet echt haar ervaring met de rijschool zelf.

Guera heeft ook een punt met dat als je dochter een leuke review plaatst en dat als later blijkt dat ze toch niet meer zo tevreden is over de rijschool dit tegen haar gebruikt kan worden.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.