Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Relaties Relaties

Relaties

Enna M.

Enna M.

19-06-2019 om 10:52

jaloers op leuke families


Enna M.

Enna M.

21-06-2019 om 10:52

Mijntje

"Ik denk dat het ook een kwestie is van een ander iets gunnen."
Ik zeg nergens dat ik het een ander niet gun. Dat is afgunst, wat anders dan jaloezie. Ik vroeg ook niet om tips om ermee om te gaan, maar om het delen van ervaringen.

"Ieder huisje heeft z'n kruisje en iedereen krijgt op z'n tijd wel een portie ellende, net zoals jij (hopelijk) ook wel weer/meer gelukkige momenten gaat krijgen in je leven.........ij bent vast ook niet voortdurend zo ongelukkig geweest als je nu bent."
Hoho, zo erg is het ook weer niet! Mijn leven is echt geen bak ellende hoor. De relatie met familie is niet ideaal, dat is wel iets wat ik heel jammer vind en ik zie niet hoe ik die relatie kan verbeteren.

Mijntje

Mijntje

21-06-2019 om 11:10

Kaaskopje

Ja eens hoor, van een afstand is het makkelijk praten. Het leven is niet altijd even maakbaar. Het geeft wel voldoening er zelf iets aan te doen, zoals bij jou die tuin.
Ik regel nu een ander telefoonabonnement voor m'n schoonmoeder, zodat ze met familie ver weg gratis kan bellen.
Zelf hebben wij een kleine familie en door een zorgintensief kind jarenlang als een mol geleefd. Letterlijk: geen bezoek kunnen ontvangen en niet op bezoek kunnen gaan, alleen als ons kind logeerde. Toch voelde dat niet ongelukkig. Als we dat ene weekje weg konden genoten we extra, want dat was totaal niet vanzelfsprekend. ik vermaak me ook binnen met films kijken (dvd) en boeken lezen en zelf creatief zijn. Vandaar: kijk naar wat er wel kan. En ik zou vaak ook niet in een ander hoofd willen zitten dus ik ben blij met wat ik heb

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.