Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

aleid

aleid

07-07-2019 om 12:11

camping gezocht

ik zoek een fijne kleine rustige natuurcamping, liefst in de buurt van zwemwater, in België, Luxemburg of Noord-Frankrijk. Iemand tips?

Gut

Zijn wij google tegenwoordig?

Dit kun je toch zelf ook vinden?

https://www.natuurcamping.nl/

40er

40er

07-07-2019 om 15:07

Deze?

Ben er zelf nooit geweest, vrienden zweren erbij. Camping maka in België. https://www.campingmaka.be/

aleid

aleid

07-07-2019 om 18:53

gut

wat een mega-aardige reacties! dank jullie wel...

natuurlijk heb ik zelf al gegoogled. Maar met persoonlijke tips kan je soms net wat blijer zijn.

aleid

aleid

07-07-2019 om 18:59

40er

Dank je wel!

Mams

Mams

07-07-2019 om 20:53

Camping maka idd

Wij zijn meerdere keren op camping maka geweest. Beviel ons prima. Daar vlakbij zit ook nog een andere camping die er aantrekkelijk uitzag. Maar weet niet meer hoe die heette helaas...

40er

40er

07-07-2019 om 21:09

Maps

Via google maps vind je wel meer campings daar in de buurt, misschien dat het iets oplevert?

Ellen

Ellen

11-07-2019 om 00:13

Knurf

#doeslief!!

Inhiding

Inhiding

11-07-2019 om 05:59

Ellen

Knurf heeft er wel vaker een handje van om lelijk uit te vallen naar vragenstellers. Daar wil ze niet op aangesproken worden want ze heeft toch gelijk?!?!?
Je hebt gelijk dat deze manier van reageren nergens op slaat. Zo kun je een forum wel opdoeken want overal kun je wel akelig en beschuldigend op reageren en de vragensteller schiet er niks mee op. En lekker anoniem, zo kun je haar er nooit echt op aanspreken. Ze zal zelf wel grote innerlijke problemen hebben denk ik dan maar.
En om nu terug te komen op de vraag (akelige reageerders kenmerken zich door niet op de inhoud van de vraag in te gaan) mijn favoriete camping ligt in de Jura: lac de Narlay met een groot zwemmeer, beetje hippie sfeer met kampvuurtjes. Jarenlang zonder website in de luwte gezeten en nu wel te vinden op het www.

Inhiding

'En lekker anoniem, zo kun je haar er nooit echt op aanspreken. '

Ik gebruik deze nick al bijna 20 jaar en ben naar meetings van OO geweest. Met mijn nick in grote letters op een knalroze t-shirt. Zo anoniem ben ik dus niet.

Inhiding

Inhiding

11-07-2019 om 07:13

Nou

Nou dan heb ik jou bij de afgelopen paar meetings niet gezien. Dus of je daar was?!?!?
Maar ga nu eens inhoudelijk in op de vraag waarom je t vaak nodig vind zo snibbig en veroordelend te reageren? Zeg iets aardigs en anders zeg dan niets.

Inhiding

'Nou dan heb ik jou bij de afgelopen paar meetings niet gezien. Dus of je daar was?!?!?'

Aangezien jij nu degene bent met een gelegenheidsnick, is je vraag wat hypocriet.

'Maar ga nu eens inhoudelijk in op de vraag waarom je t vaak nodig vind zo snibbig en veroordelend te reageren? Zeg iets aardigs en anders zeg dan niets.'

Dat neem ik me vaak voor, maar dan is het mijn toetsenbord al uit. Een knopje om berichten terug te trekken zou voor mij zeer welkom zijn.

Inhiding

Inhiding

11-07-2019 om 07:23

Jouw advies

Ik heb je advies nl. ten harte genomen. Je deelt mede wat ik zou moeten doen. Dat heb ik gedaan. Ik hou niet bij hoe vaak en bij wie je dat hier allemaal doet, maar bij mij is het gelukt. Ik heb gedaan wat jij me geadviseerd hebt met als resultaat mijn nick Inhiding.
Dus....als je nog enigszins weet wie je er fijntjes op gewezen hebt dat ze teveel info gaf waardoor ze te vinden zou zijn...dan weet je nu wie ik ben.
Heb je nog een leuke campingtip voor Aleid?
En een tip van mij; werk aan je impulsiviteit hier.

Inhiding

'Dus....als je nog enigszins weet wie je er fijntjes op gewezen hebt dat ze teveel info gaf waardoor ze te vinden zou zijn...dan weet je nu wie ik ben.'

Nou, dat kunnen er nog best veel zijn ...

'Heb je nog een leuke campingtip voor Aleid?'

Ja, maar dat zijn geen natuurcampings.

'En een tip van mij; werk aan je impulsiviteit hier.'

Dat schreef ik dus al.

Inhiding

Inhiding

11-07-2019 om 07:57

Toch n camping

Knurf, is het geen teken aan de wand dat je gewoon niet meer weet wie je bevelend en akelig jouw gelijk opdringt en wegjaagt? En vooral dat het er zoveel zijn dat je het niet meer weet bij wie je dat hebt gedaan?

Een leuke natuurcamping; ik heb voorheen altijd met veel plezier de boekjes van Rustiek Kamperen gebruikt. Pareltjes haalde ik daar uit. De volgebde camping komt daar ook uit. Iets verder dan jij wil, maar wat je van ver haalt is lekker, camping Laguneaussan, in Lesparre Medoc. Bij Bordeaux richting zee. Oud frans wijnlandgoed met een kleine camping met zwembad en destijds een geweldige table d’hote, waar gekookt werd door een hele leuke en goede kokkin

Eva

Eva

11-07-2019 om 07:59

Camping le Semois

Hebben wij goede ervaringen mee.

Inhiding (laatste ot)

'Knurf, is het geen teken aan de wand dat je gewoon niet meer weet wie je bevelend en akelig jouw gelijk opdringt en wegjaagt'

Nee, het is namelijk een stokpaardje van me. Ik wijs mensen er de hele dag op dat ze geen prive informatie moeten delen. Iets met de AVG en mijn werk en zo.

Laatste reactie trouwens, als je meer over me wilt weten stuur je maar een PB.

knurf en inhiding (ot en meta)

Over aardig en onaardig reageren, over anoniem en bekend zijn.
Ik denk dat Knurf de eerste is die het met mij eens zal zijn dat wij (Knurf en ik) het vaak niet eens zijn met elkaar op dit forum. Maar dat gaat doorgaans gewoon op basis van inhoudelijke argumenten. ja ik reageer ook wel eens wat kort door de bocht zoals Knurf ook eerlijk toegeeft hier te doen. En als je dezelfde nick gebruikt ken je elkaar ook wel
Ik erger me daarom veel meer aan de tussenzin van inhiding "Ze zal zelf wel grote innerlijke problemen hebben denk ik dan maar." dan aan de botte reactie van Knurf.
Lijkt mij toch wel fijn als we in redelijke openheid (met nicks weliswaar) elkaar niet tussen de regels van alles gaan beschuldigen

Mariska

Mariska

13-08-2019 om 15:40

camping ardennen

Misschien is de camping Spa d'or of Petite Suisse iets voor je? Allebei in de Belgische Ardennen. Ook nog genoeg en aantrekkelijke last minute aanbieding hebben ze . https://www.campingspador.be/ of https://www.petitesuisse.be

Inhiding

Als het even kan ben ik er bij de meeste meetings wel bij. Die zijn heel gezellig, en door onderling vertrouwen is de openheid groter dan op het forum. Door jouw postings loop ik nu in gedachten iedereen na van degenen die er bij de laatste meetings bij waren het nodig zou kunnen vinden om op zo'n achterbakse manier anderen aan te vallen. Heel onplezierig.

Knurf ik herinner me jou van een meeting heeeeeel lang geleden. Was jij niet bij de meeting waarbij T met neptattoos over de tafel dweilde? Je was veel aardiger dan dat je hier vaak overkomt. Want #2 #3 zijn gewoon lomp. Volgens mij heeft Swaen laatst op een nettere manier dan waar ik toe in staat ben hele behartenswaardige dingen tegen je gezegd.

aleid

aleid

15-08-2019 om 20:06

Normandie

Uiteindelijk beland op een camping in Normandië: Camping Les Fallaises in Saint Pierre en Port. Van de camping op zich werd ik niet blij: Soort parkeerplaats voor de tent en knetterdruk. Wel vlak aan zee. Prachtig! Ik bedank jullie voor alle tips. Neem ze mee naar volgend jaar! Hoef ik dan tenminste (ook) niet zelf te googelen....

Vakantie

Vakantie

19-08-2019 om 22:01

Jura

Het Grand Lac in de Jura. Heel mooi meer, schoon en heel mooi blauw water, rustig en niet al te toeristisch. 3 campings aan het meer en voor de middelste camping hoef je niet te reserveren en mag je komen en gaan wanneer je wilt.

Carli

Carli

24-09-2020 om 13:33

Leuke kleine camping

Zie dat de laatste reactie van een jaar geleden is, maar wij zijn vorig jaar naar Camping Polleur geweest in de Ardennen in België. Een leuke camping die niet te groot is en veel activiteiten op de camping en in de buurt. Helaas vanwege corona konden we dit jaar niet terug gaan, maar hopelijk is de camping volgend jaar weer open.

https://www.campingpolleur.be/

Viooltje

Viooltje

24-09-2020 om 14:07

Polleur is leuk

Ben daar een paar jaar geleden ook met mijn pubers geweest, die willen nog steeds terug (hebben we nooit met een vakantieplek, maar dit keer dus wel).
Op de camping (er zijn ook stacaravans en huisjes) is een (klein) zwembad en een eigen klimparcours en kun je bijvoorbeeld boogschieten. In de omgeving heerlijk mountainbiken. En in de buurt abseilen en kanoën. En natuurlijk heerlijk wandelen in de omgeving.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.