Puberteit Puberteit

Puberteit

Lees ook op
Marande

Marande

11-07-2019 om 23:38

14 jarige zoon seksuel actief

Hoi ik weet dat mijn zoon (14) {homo] seksueel actief is
Maar waar ik op tegen ben is dat ik laast heb ontdekt dat hij met best wel wat oudere mannen gaat

Ik weet sowieso dat hij op net wat ouder valt hij heeft best wel lang een relatie gehad met een jongen van 18 toen hij zelf 13 was waar hij ook op dat gebied actief mee was dus ook vastigheid natuurlijk

Maar sinds het moment dat het daarmee uit is heb ik helemaal niks meer te zegen
Ik snap echt wel dat hij verlangt naar seks

+Eigenlijk is de vraag waar kan ik het best mij grens stellen+

De wet

http://www.wetrecht.nl/seks-met-minderjarigen/

Je zoon gaat nogal zijn eigen gang. De vraag is niet: waar kan ik het best mijn grens stellen want je kunt hem niet opsluiten.
Je kunt het beste het gesprek met hem aangaan. Tot hij 18 jaar is geen seks met meerderjarigen. Hooguit met leeftijdgenoten tot 18 jaar.

Dat is in principe ook verboden maar zolang er geen sprake is van misbruik en het is een min of meer gelijkwaardige relatie, niet met een mentor of leerkracht of anderen die een begeleidende of opvoedende of leidende rol hebben, wordt er geen werk van gemaakt.

En probeer uit te zoeken of het mogelijk een kwestie van geld is of cadeautjes. Oudere mannen kunnen hem daarmee belonen en dat kan niet de bedoeling is. Dat is formeel prostitutie en dat is ook verboden.

https://www.coc.nl/over-ons
Haalt dat niets uit, je merkt dat hij de contacten niet afbouwt, vraag dan advies aan het plaatselijke COC, voor jouzelf of om een keer met je zoon te bespreken wat kan en wat niet kan en waarom.

Dan is het raadzaam om hem te helpen een baantje te vinden.

O, en

Bespreek met hem en laat hem dat vertellen wat hij weet van veilige seks. Met condoom en veilig in de zin dat hij niet met 'vreemde' mannen zich in onveilige situaties begeeft waar hij beroofd of erger kan worden.

Ad Hombre

Ad Hombre

12-07-2019 om 09:33

Feed

Ik schat in dat hij de volgende keer met meer details gaat komen, gewoon even kijken hoever de OO dames met hem mee gaan...

Het is er maar een

Het is maar één dame die de dwang om te reageren op deze onzin niet kon bedwingen. We leren het wel!

steve

steve

24-07-2019 om 17:21

tja..

tja, hij maakt tenminste niemand zwanger....

steve

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.