Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Rudi

Rudi

15-08-2019 om 11:20

budget vakantiebestemmingen in september

Door persoonlijke omstandigheden wil ik in september in Europa alleen op vakantie gaan.
Wat zijn fijne, zonnige plaatsen met een relaxed zandstrand en een goede mix van natuur/wandelingen/ cultuur ?

In het verleden heb ik Rethmno, en een dag Plakias in Kreta bezocht wat mij beviel.

Koekje

Koekje

15-08-2019 om 11:49

Lissabon en omgeving

Ik ben fan van Lissabon, voor de cultuur en het eten. Vanaf het station in het centrum rijdt een trein naar de badplaatsen Estoril en Cascais. Met een half uur ben je in Estoril, kost € 2,50. Het water is dan nog een graad of 20, dus heerlijk.

Kaaskopje

Kaaskopje

16-08-2019 om 11:12

Goedkoop

Ik zou sowieso beginnen met een app op je telefoon te zetten waar je goedkope vluchten kunt zoeken. Daarnaast een verblijf boeken via Airbnb. Het ergste wat je kan gebeuren, is dat het verblijf wat tegenvalt, maar door zelfonderzoek kun je al veel daarvan voorkomen. Ik zou wel een reisverzekering afsluiten. Niet omdat ik verwacht dat dat nodig is, maar je kunt ook nergens op terugvallen, zoals bij een reisorganisatie soms wel kan.

Voor wie nu spontaan de behoefte krijgt om kritiek te uiten op goedkoop vliegen: dat mag je hebben, maar niet in dit draadje. Of als je het hypocriet vindt van mij: mag ook, maar niet in dit draadje bespreken.

Kaaskopje

Waarom niet?

Kroatië

Of kijk anders naar zo'n vliegbestemmingen vanaf kleine vliegvelden, kom je ook aan op een klein vliegveld bij een klein stadje, is vaak goedkoper

Kaaskopje

Kaaskopje

16-08-2019 om 22:14

Knurf

Omdat mijn tips niet bedoeld zijn voor discussies. Het zijn gewoon low budget tips.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.