Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

marie

marie

07-09-2019 om 18:19

Printer inkt

Ik heb zo een huis, tuin en keuken printer van hp
Waar koop ik het beste en voordeligste inkt cardridges? En dan van hp of huismerk?
Kruidvat, boekhandel of online? Alleen is het overal verzendkosten?
Iemand enig idee?

123inkt.nl

levert snel en goed. Maar HP kun je ook op googlen en als je heel weinig print (10 pagina's per maand of minder) dan is het via instantink.hpconnected een hele goede optie

zelfstandige

zelfstandige

07-09-2019 om 21:53

niet 123 huismerk

Ik had lekker voordelig ingekocht bij 123, dacht ik. Huismerk voor mijn Epson. Alleen geen van de cartridges deed het. Dus het was alsnog een dure actie. Je kunt er wel voordeliger de officiële cartridges aanschaffen.
Ik let altijd op aanbiedingen en dan schaf ik meteen een voorraadje aan. Maar ik print dan ook veel en in kleur.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

07-09-2019 om 22:14

Action

Onze inkt komt van de Action, maar ik weet niet of ze daar ook voor jouw printer het hebben.
Voor ons is het iig prima.

Annelies B.

Annelies B.

07-09-2019 om 23:13

Zelfstandige

Neem aan dat je een klacht hebt neergelegd bij 123inkt?
Heb hetzelfde ooit meegemaakt. En natuurlijk net op een moment dat het niet uitkomt. Bij nader onderzoek, van mijn kant, bleek er een heel ander ... hoe noem je dat ... chipgedeelte op mijn nieuwe cartridge te zitten. Hoorde niet bij dat model en correspondeerde niet met mijn printer . Hoewel de cartridge al bijna een jaar bij mij in de kast lag heb ik een nieuwe gekregen.

Veer

Veer

08-09-2019 om 08:24

Ben ook tevreden over de service van 123inkt

Als je hen niet de kans hebt gegeven om de cartridges te vervangen, vind ik het niet netjes dat je hen hier afraadt.

Ik heb van hen laatst ook nieuwe gekregen, blijkbaar verandert de printerfabrikant de software bij een automatische update soms expres zó , dat merkloze cartridges dan niet meer werken. 123inkt kan daar niets aam doen, maar levert wel kosteloos nieuwe.

zelfstandige

zelfstandige

11-09-2019 om 10:41

gemaild

gemaild met 123, maar omdat de cartridges het in het begin wel deden maar er later mee ophielden, konden ze niks doen. Dit is wel al even geleden, ik heb daarna nooit meer bij hen besteld.

Merel

Merel

11-09-2019 om 11:08

ook 123 en tevreden

Ik bestel ook al jaren in volle tevredenheid bij 123inkt. Huismerk voor Canon.
Omdat ik ook wel eens iets print voor klanten (afbeelding met een foto erbij) is het van belang dat de kleuren ook echt kloppen, en dat is zo met deze cartridges. (heb ook nog heel lang daar de originele gekocht, maar inmiddels gewoon huismerk hoor)

Ik print wel bijna dagelijks minimaal 1 blaadje. Bij mijn vader en mijn vriend wordt heel weinig geprint en daar zijn de prints altijd heel lelijk en streperig (mijn vriend goedkope cartridges van een navul winkel en bij mijn vader merk cartridges) dan drogen ze blijkbaar gewoon uit, welk merk je ook hebt. (soms wil aanstippen met een nat wattenstaafje wel helpen, op het gaatje waar de inkt uitkomt, iedere kleur een nieuw wattenstaafje uiteraard)

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.