Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

marie

marie

30-08-2019 om 11:49

Goede fiets kind

Waar vind ik online een goede schoolfiets. Liefst 1 waar een tas voorop kan op zo een houder, of kun je die op elke fiets laten plaatsen?
Soms zie ik ook van die lichtgevende banden. Zitten die overal op.

Iemand tips waar je op moet letten en een goede online service of grote fietsenwinkel.


Tango

Tango

08-09-2019 om 14:06

In elkaar zetten

Zo'n fiets online kopen en dan zelf in elkaar zetten vind ik dan weer heel link. Ben dan altijd bang dat ik iets verkeerd doe en dat fiets dan uit elkaar valt tijdens het rijden

Zoon hier heeft ook een nieuwe fiets. Wij hebben hem bij Halfords gehaald. Nu zit die niet meer heel erg in de buurt hier, maar we konden hem wel meteen meenemen. Gelukkig hebben we een grote auto. Hij krijgt nog 1 onderhoudsbeurt, gratis, dus dan gaan we weer langs en de rest laten we doen bij een handige kennis.
Zoon heeft overigens wel een transportfiets met rek voorop met een kleine krat. Dat wilde hij zelf. Ik ga dan niet iets kopen met een rekje achterop. Ik vind zo'n rekje achterop ook niet handig. Volgens mij heb je daar een aparte snelbinder voor nodig of zo'n spin om je tas vast te zetten. Zoon zou dan die spin ongetwijfeld iedere keer kwijt zijn.

Erica

Erica

08-09-2019 om 14:27

Belgie

denk ik.

Erica

Erica

08-09-2019 om 14:32

Bij

onze bagagedragerverbreder zit een bandje. Vast, dus het raakt niet kwijt. Mijn oudste wilde dat zelf graag, omdat een krat hem niet fijn fietsen leek. Het bevalt goed. Het fietst inderdaad makkelijk en onze - niet zo grote - schuur is er ook blij mee. Onze jongste wil voorlopig nog niets, noch krat, noch bagagedragerverbreder.

Floria

Floria

08-09-2019 om 15:58

Achterop

Mijn zoon valt om in de bocht als hij zijn boekentas op de monkeymee zet, zegt hij. Hij zet zijn sporttas erop.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.