Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Een moeder

Een moeder

19-09-2019 om 17:56

Spoedvraag over regenpak

We moeten met spoed een regenpak kopen voor grote puber (al volwassen maat S) want hij gaat zondag op fietskamp (of iets waarbij ze een week veel moeten fietsen en het gaat regenen).

Wie kan een geschikt regenpak adviseren?

Liefst niet te duur natuurlijk, maar hoeft ook niet het goedkoopste te zijn.

Als het maar prettig fietsen is en goed de regen tegenhoudt.

Ik hoor graag alle tips.

Fietsersbond

https://tinyurl.com/fietsersbondregenkleding

De consumententest van de fietsersbond. Zelf heb ik het altijd gedaan met regenkleding van de ANWB. Daar ben ik dan ook erg tevreden over.

https://www.anwb.nl/wandelen/uitrusting/regenkleding

Bovendien is een keertje nat worden ook niet heel erg.

molletje

molletje

19-09-2019 om 18:16

hema

Ik heb altijd gewoon regenkleding van de Hema. Doet het prima en is niet duur.

Flavia

Flavia

19-09-2019 om 18:39

Hebben vs aantrekken

Een puber in een regenpak?
Ik zou er niet teveel in investeren de kans dat ze 'm aantrekken is nihil ook op kamp.

V@@s

V@@s

19-09-2019 om 19:29

precies

Dat hij er nu geen heeft betekent ook dat hij er blijkbaar geen behoefte aan had. Ik zou de goedkoopste door puber laten kopen die je kunt vinden. Gewoon hema, halfords of zeeman (als die tenminste regenpakken heeft).

Dendy Pearson

Dendy Pearson

19-09-2019 om 20:01

Even om je heen rondvragen. Grote kans dat iemand wel ergens een regenbroek heeft liggen. Aan een regenjas zou ik niet beginnen. Het wordt niet koud en dan is zo’n ding vreselijk zweterig.

Dees

Dees

20-09-2019 om 06:58

Decathlon en hema

Decathlon heeft prima regenkleding, net zoals de HEMA.

Ik heb een tussenjas (geen zomer- en geen winterjas dus) die waterdicht is. Heb dus alleen nog een regenbroek nodig.

Jasmijn

Jasmijn

20-09-2019 om 09:54

inderdaad

Wij hadden thuis voldoende regenpakken liggen, maar die werden niet door pubers gebruikt inderdaad. Hmm, ik gok dat iedere puber bij ons het pak één keer aan heeft gehad (gedwongen door mij, naar school hoogstwaarschijnlijk) maar de keer erop lieten ze zich nog liever natregenen. Dus ik ben het met mijn voorgangers eens, leen een pak/broek (vaak hebben ze al een prima jas) of koop iets wat je zelf ook ooit zou passen zodat je er later ooit nog iets aan hebt)
Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook in geen jaren meer een regenbroek heb gedragen. Ik ga gewoon niet weg in de regen of pak de auto of ga lopend met een paraplu. (of als het niet hard waait, fietsend met de paraplu, als het echt MOET en ik geen auto beschikbaar heb, wat lui he )

scapino

had hier van de week regenpakken voor 5 euro hangen in de uitverkoop.

Fietskamp

TO heeft het over een fietskamp, dan wordt het toch misschien even een ander verhaal dan een ritje naar school. Ik kan me niet heugen dat ik ooit een van de kinderen op een doordeweekse ochtend weg heb zien rijden in regenpak maar Op fietsvakantie trokken ze het wel aan. Dat was geen kostbaar ademend geval van de Bever ofzo, Het kwam van de Action, die kwam er toevallig net bij Kassa uit als beste koop

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.