Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Even ano

Even ano

17-09-2019 om 09:48

Wat is spannende seks? Tips gevraagd

Ik heb een vraag. Mijn partner wil graag spannende seks zegt hij. Maar wat is spannend? We komen beide uit een lange relatie waar ik op het gebied van seks wel het nodige gewend was maar hij absoluut niet. Zijn ex en hij hadden alleen seks als zij zin had en dat was maar heel af en toe. Als ze het dan deden lag zij op haar rug en meer wilde ze niet. We doen het eigenlijk altijd in de slaapkamer want dat vinden we gewoon prettig. Een poosje terug hebben we een setje gekocht met een blinddoek, handboeien en een veer. Daar kunnen we sowieso mee aan de gang maar verder ben ik even inspiratieloos. Zelf houd ik ook van tepelklemmen en elkaar (geblinddoekt) met kaarsvet bedruipen. Dat laatste heb ik wel eens geopperd maar dat durft hij niet bij mij zegt hij. Ik wil hém eerst eens wat spannende dingen laten ervaren en hoop dat hij dan daarna ook wat meer bij mij durft. Iemand goeie tips??

Paperclip

Paperclip

17-09-2019 om 09:56

Maar

Als hij niet meer gewend is dan dat zijn partner op haar rug ligt en het 'over zich heen laat komen' is het toch al gauw spannend? Aftrekken, pijpen, andere standjes, onder de douche, met een vibo erbij kom je al een heel eind lijkt mij. Ik denk dat het prettiger is om langzaam samen te ontdekken dat in 1 keer naar een gangbang met vernedering te gaan zeg maar.

Patriesie

Patriesie

17-09-2019 om 10:02

Paperclip

Een gangbang gaat mij ook een stapje te ver hoor. Ik weet dat hij wel vastgebonden wil worden. Maar hoe dan verder? Onverwachte aanrakingen? Waarmee dan? Ben ff inspiratieloos

Paperclip

Paperclip

17-09-2019 om 10:18

Even denken

IJsklontjes? Wij vinden hete thee lekker. Om te drinken natuurlijk , maar ook om een slok te nemen en dan de ander oraal te verwennen. Als het een beetje gevoelig mag zijn kan pepermunt ook. Geeft een extra dimensie.
Als jij tepelklemmen hebt kun je die gebruiken. Als hij het eng vindt om kaarsvet bij jou te gebruiken doe jij het toch eerst bij hem?
En verder kun je natuurlijk heel veel inspiratie opdoen als je wat pornofilmpjes kijkt. Kan ook samen, vindt hij misschien ook wel lekker.

Enne, lief dat jij hem wilt verwennen, maar kijk uit voor eenrichtingsverkeer. Een gewoonte sluipt er heel snel in, als de eerste verliefdheid gezakt is...

Patriesie

Patriesie

17-09-2019 om 10:50

Goed idee!

Van die thee. Warm en koud afwisselen pepermunt trouwens ook. Ik zal eens kijken of ik hem kan plagen met die kaars. Ik zag dat je speciale kaarsen hebt die minder heet worden. Beginnen we daar maar eens mee. Wij gebruikten vroeger altijd een gewone dinerkaars dus ik ken deze nog niet. Oh enne.. lief van je om me te waarschuwen voor eenrichtingsverkeer maar dat zit wel goed hoor. We zijn al anderhalf jaar bij elkaar dus de roze bril hebben we al af gezet en ik wordt zelf ook altijd goed verwend dus maak je geen zorgen Wel heel lief van je

juf Ank

juf Ank

17-09-2019 om 12:03

trouwens om over na te denken

Apart dat er gezegd wordt: er was alleen seks als zij zin had...
Vind je dat bijzonder dan?
Ik heb altijd alleen seks als we er allebei zin in hebben.

En het feit dat zij weinig zin had heeft (grote kans) ook iets met hem te maken he, op zijn minst.

Dena

Dena

17-09-2019 om 12:57

Getsie

Klinkt mij niet al te aantrekkelijk.
HIJ wil spannende seks en jij mag bedenken hoe en wat?
Afknapper no 1 is voor mij als iemand zich negatief uitlaat over seksleven met ex. Brr.

40er

40er

17-09-2019 om 17:41

Wat

Wat willen jullie? Vul desnoods eens een vragenlijst in ( https://mojoupgrade.com/ ). Dan weet je wat je partner eventueel zou willen. Helemaal als je partner niet echt weet wat hij wil.

Koop het spel partnerlink. Je kunt elkaar dan opdrachten geven, op een leuke manier.

Zonnestraal

Zonnestraal

17-09-2019 om 18:17

Simpel beginnen

Een man die in jaren niets meer gewend is dan recht op en neer in missionarishouding heeft nog een wereld te ontdekken. Dan zou ik maar eenvoudig beginnen; tepelklemmen en kaarsvet gaan wellicht dan wat ver. Ik zou het meer zoeken in de richting van glijmiddel en een vibrator, of ander speelgoed. Genoeg keuze waar jullie beiden lol aan kunnen beleven. Alleen het uitzoeken (online) zorgt al voor voorpret!

Patriesie

Patriesie

17-09-2019 om 19:23

Bedankt

Voor de reacties. @juf Ank: ik bedoelde daarmee dat als hij zin had zij nooit wilde maar als zij zin had dan moest het per se gebeuren.

@40 er: partnerlink is een goeie! Die hebben we nog niet in huis.

@zonnestraal: je hebt gelijk dat dat misschien te heftig is. Ik ga de speeltjes erbij pakken

Guppie

Guppie

24-09-2019 om 19:11

Oogcontact

Iets eetbaars opsmeren, zoals chocolade. Of elkaar eerst eens masseren. Elkaar diep in de ogen kijken kan ook erg spannend zijn. En hem plagen. Die piemel niet meteen in je mond maar er langzaam naartoe werken. En hem dan af en toe aankijken. En het penetreren af en toe pauzeren. Even eruit en dan weer erin.

Lanza

Lanza

24-09-2019 om 19:36

Waarom

komt hij zelf niet met ideeën?

Dena

Dena

24-09-2019 om 19:48

Snap ut echt niet

Je partner willen plezieren, daar hoeft niets mis mee te zijn. Maar ik krijg hier toch echt een naar smaakje bij, de dames die maar tips hebben om een 'zielige' (want verwaarlozende ex!!!) man te plezieren.
Afijn, dat de man zielig is, daar heb ik ook wel vermoedens van, maar wrs bedoelen we niet hetzelfde.

Patriesie

Patriesie

27-09-2019 om 09:58

Pardon??

Dena: waarom zou hij zielig zijn? We willen graag wat meer pret tussen de lakens. Wat is daar mis mee?

Dena

Dena

27-09-2019 om 13:43

Sorry

Ik overdrijf wrs wel wat.
Je man is misschien wel verre van zielig, maar ik vind het wel nogal zielig gedrag de seks met je ex zo af te kammen.
Je kunt zo iets ook wat subtieler beschrijven, zonder de ex zo af te vallen.
(als dat al nodig is, ik heb het met partners echt nooit over seks met exen gehad, ook nooit in me op gekomen)

Dena

Dena

27-09-2019 om 13:47

En tips over spannend

De zaken die genoemd zijn lijken me wel spannend.
Maar het zijn en blijven hulpmiddelen.
De spanning zit bij mij in andere zaken.
Het is bij ons lang niet altijd spannend (maar wel fijn) maar zo nu en dan komt er een flink spannende sessie langs.
Dat zit 'm dan meer in een volledig opgaan in elkaar, sterk verlangen, vertrouwen etc.

Elvira

Elvira

04-10-2019 om 10:00

Spannend op een andere manier

Geplande seks als de kinderen op bed liggen werkt voor ons niet echt, we doen het wel, maar gelijk naakt in bed duiken om te gaan neuken is minder spannend dan spontane seks. Vaak begint bij ons met ondeugende appjes sturen , soms met een foto erbij. Laatst hadden we een bruiloft van een vriendin van ons en we gingen even "roken" buiten. Buiten gingen we ongeremd in elkaars spijkerbroek friemelen. Na het vingeren heb ik hem nog gepijpt en thuis hebben we het afgemaakt met seks in de carpoort (de oppas heeft niets gemerkt) het

Suggesties

Spannend kan zijn het doen op een plek, waar je ontdekt kan worden. Of dat je bewust wil dat je bekeken wordt, bijvoorbeeld in een parenclub. Doe eens een ander standje dan missionaris. De vrouw boven of van achteren.

wat hij wil

Probeer eens uitzoeken waar hij behoefte aan heeft en interessant vindt op sex gebed en probeer daar wat mee te spelen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.