Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Lees ook op
Levina

Levina

10-10-2019 om 10:11

Waar is Wally als cadeau

Voor mijn zoon van 6 wil ik graag een van de Waar is Waldo-boeken bestellen, hij is dol op zoekboeken.
Op bol.com zie ik echter bij de Nederlandse uitgaven steeds als klacht dat het boek zo klein is, terwijl het oorspronkelijke Where is Wally veel groter is (overigens staat het formaat van de Engelse uitgave helaas nergens genoteerd). Heeft iemand het boek of weet iemand waar ik een groot formaat kan bestellen? Welk deel van de serie, Engels of Nederlands, zou ik het best kunnen bestellen?

Dank

Levina

Levina

10-10-2019 om 10:12

Oh en...

...als ik de Engelse versie zou bestellen: staat daar nog tekst bij? Een zoekopdracht, bijvoorbeeld? Of is het echt een puur zoekboek?

Tijgeroog

Tijgeroog

10-10-2019 om 10:30

Hardcover

Volgens mij moet je zorgen dat je de hardcover hebt, bij bol staan de afmetingen erbij en de hardcovers zijn op A4-formaat, dat is prima. De paperback is kleiner, en sommige reviews bij de hardcover lijken eigenlijk op de paperback te slaan.

Er staan inderdaad zoekopdrachten bij, ergens voor/achterin het boek. Wally en z’n vrienden vinden is al ingewikkeld genoeg, dus ik denk dat het niet echt een probleem is als je een Engelse versie van het boek hebt.

Levina

Levina

10-10-2019 om 10:48

Gevonden!

Veel dank Tijgeroog, ik heb er 1 met hardcover op A-4 formaat gevonden, het zoeken is dan vast te doen, desnoods met vergrootglas als mijn leesbril niet meer toereikend is wanneer ik moet helpen

Flavia

Flavia

10-10-2019 om 11:09

reisset

wij hebben de reisset met 6 van die boekjes in een box en daar zit een vergrootglas bij. Die is echt heel erg leuk voor op vakanties want zo'n A4 past niet in de rugzak.

Als je maar weet waar Wally meestal staat heb je 'm zo gevonden.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150210_01521415

Levina

Levina

10-10-2019 om 12:32

Dank voor deze voorkennis

Heb de link gecheckt. Hahaha, nu ben ik in het voordeel bij wedstrijdjes. Dat kan ik goed gebruiken, want zoon wint (bijna) altijd met dit soort spelletjes

Bieb

Ik haalde de boeken uit de bibliotheek want éénmaal gevonden, en het boek werd niet meer ingekeken omdat men toch al wist waar Wally te vinden was.

Phryne Fisher

Phryne Fisher

11-10-2019 om 17:01

Klopt

Wij waren een keer in een vakantiehuis waar meerdere Wallyboeken lagen. Mijn kinderen hebben daar een bijzondere aanleg voor. Waar ik nog wel eens een paar minuten moet zoeken, vinden zij hem in een oogopslag, en onthouden dan ook waar hij staat.

Enna M.

Enna M.

14-10-2019 om 09:46

wij hebben een paar boeken ervan

....en het is wel heel leuk. Inderdaad weet je het na een tijdje wel, maar ach. Met welk boek is dat nu niet zo? Het gaat niet alleen om de zoekopdrachtjes, er is zoveel te bekijken op die platen.

Het A4 formaat is prima te doen. En een Engelse versie (hebben we ook) is ook prima, want er staat toch bijna geen tekst in.

Tango

Tango

16-10-2019 om 22:16

Klinkt leuk!

Ik kende de boeken niet maar heb net even gekeken op BOL. Ziet er leuk uit! Ik denk dat ik er eentje ga bestellen voor mijn neefje dat eind van het jaar 7 wordt. Hij heeft al veel teveel speelgoed en ik denk dat hij dit erg leuk gaat vinden.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.