Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Camping voor 7 personen Italië/Spanje/Frankrijk

Mijn vriend en ik gaan dit jaar voor het eerst als samengesteld gezin op vakantie.
De leeftijden van de kinderen zitten tussen 9-16 jaar dan.
Helaas zijn de campings met staanplaatsen voor meer dan 6 personen weinig te vinden. Twee plaatsen huren is financieel lastig.

Is er iemand die ervaring heeft met campings waar het wel mag of waar het bijzetten van een tentje voor de 7e persoon gedoogd wordt.?

margaretha

margaretha

16-10-2019 om 18:43

bekend probleem

ben ik een aantal keren tegenaan gelopen, zelfs toen alle 7 kinderen zo klein waren dat ze in de caravan sliepen en wijzelf in de uitbouw van de voortent. We hadden zelfs geen bijzet tentje en moesten toch een extra plaats huren (en we konden niet anders ivm een familieweekend en opa/oma hadden geen plekje over)
In Frankrijk hebben we geen problemen gehad maar wij zijn altijd naar kleine campings gegaan. Heb voor nu geen tips, zijn al een tijd niet in die landen geweest

margaretha

margaretha

16-10-2019 om 19:29

wij zijn geweest

onder meer in Besancon camping le/la tuilerie, jongste was toen een jaar of 7 en de oudste 16.

hoe kamperen jullie?

Ik snap niet helemaal hoe het er uitziet bij jullie met kamperen.
Jullie hebben een tent/caravan? En hoe groot is dat dan en elk kind een eigen tent?
Dan wordt het wel vol ja. Wij gezin met 5 personen hebben ook niet voor elk een eigen tent.
Jongste slaapt bv nog steeds bij ons in de vw. (wil ze zelf) We hebben bv ook een vis a vis bijzet tent met 2 slaaptenten. Als je er 2 van hebt dan heb je al plek voor 4 kinderen. Op de camping waar wij vorig jaar waren kon dat best. Maar niet op alle plekken.
Er zijn ook campings die extra vragen voor een bijzettentje. Die moet je helemaal zien te vermijden want dan kan je beter 2 plaatsen boeken.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.