Relaties Relaties

Relaties

Miss

Miss

03-11-2018 om 23:05

Verder na ontrouw deel 5


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Pennestreek

Het lukt niet om je te mailen, kan je graag graag naar dit email adress mailen.

[email protected]

Ben zo moe om te vechten

Alles wat Truus zegt, doet ie gelijk voor der. Ze wilt nog een dag met hem samen zijn, voordat hij tijd voor zichzelf neemt om na te denken. Ik ben echt moe kapot gesloopt. Ik heb aangeven dat ik het niet wil, en nu is het ja zo kan ze ook vrede mee hebben. Ik ben gewoon kapot van dit.

Ik weet dat ik voor mezelf moet kiezen, maar waarom durf ik dat niet. Waarom doe ik het niet?

Ik ben echt helemaal gesloopt! Word er zo moe en verdrietig van. De pijn is ondraagbaar. Waarom moet ik mezelf zoveel pijn doen. Om ons huwelijk te redden?

Phryne Fisher

Phryne Fisher

28-10-2019 om 17:44

Vraag hem

Vraag hem of hij ook voor jou kiest als je zou afzien van alimentatie en er geen praktische problemen zouden ontstaan door de scheiding. Veel mannen zien daar tegenop.

Nijntje

Nijntje

28-10-2019 om 18:22

Op je strepen staan

Ik zou uitleggen hoe vreselijk pijnlijk nog een ontmoeting met haar voor mij zou zijn.
Want wanneer is het genoeg? Nog een ontmoeting betekent ook weer hoop voor haar en maakt het eindigen van die relatie alleen maar moeilijker.
Ben je wel duidelijk naar je man? Sta je op je strepen? Beseft hij wat het met jou doet.

Knuffel voor jou, zet hem op. Je bent het waard en ik gun het je dat je daar voor gaat staan.

Nijntje

Nijntje

28-10-2019 om 18:25

Vrede mee hebben

Echt een non argument. Ze gaat er helemaal geen vrede mee hebben doordat ze nog een dag met hem doorbrengt. Het zal het proces alleen maar vertragen.

Ongelovelijk

Ik heb het al gezegd tegen hem, dat het alleen maar pijnlijker en moeilijker word. Wanneer komt er vrede? Hij gaf aan ik ga haar dit nog geven, daarna is het voor hem ook klaar. Zij weet dat hij haar wil verlaten, mijn man heeft het al paar x aangegeven. Paar dagen terug was ook al zogenaamd afsluiting voor hem, hij had vrede mee. En nu wilt zij ook haar vrede. En praten en normaal doen. Ik ben het echt zat, dat gevoel dat hij nog een keer na haar toe gaat. 1ste was afsluiten ze had tijd nodig, daarna afsluiten voor man omdat hij vrede wou, en nu wilt zij dagje met hem doorbrengen. Sorry hoor ik heb mijn grens aangegeven. Enigste wat hij zei, je wist dat het moeilijk gaat worden. Als je dit al niet aan kunt, kunnen wij er beter mee stoppen. Wil je er anders mee kappen? Ik heb gewoon gezegd ja is goed. Ik kap er ook mee. Ik doe mezelf alleen maar meer verdriet en pijn mee.

Ik kan dit niet meer aan, het maakt mij alleen maar meer kapot! Genoeg is echt genoeg. Na zolang een affaire heb ik hem een kans gegeven, en hij wil die niet grijpen.
Geen probleem. Ik ben het gewoon zat. Ik wil weg uit mijn verdriet, hij trapt mij letterlijk de grond in.

Ik kan er echt niet meer tegen, ik hoop dat ie inziet wat hij kwijt is. En als ie haar aankijkt dat hij haar gaat haten, want zij is medeplichtig. Door haar is ons gezin kapot.

Mari

Mari

28-10-2019 om 18:56

'willen afsluiten' is een smoes

Misschien niet eens bewust maar het is kenmerkend voor mensen die elkaar niet los kunnen laten: we gaan elkaar nog één keer zien, om het goed af te sluiten",
Gebeurt nooit, dat afsluiten, het is altijd een manier om die ander toch aan je te binden.
In weerwil van mijn instemming van het standpunt van Flanagan (die vond dat we 'gebroken' niet onder druk moesten zetten) vind ik nu toch: zet hem maar voor het blok: als je haar nog een keer ziet, belt of appt zet ik de scheiding in.
Het is keihard maar uiteindelijk zal je je zelf beter in de spiegel aan kunnen kijken als je dit doet. Wellicht brengt het jou ook rust.

En ook, heel misschien, hakt hij dan toch de knoop door en gaat hij voor jou. Nu faciliteert jouw lankmoedigheid (of angst) in feite zijn niet-kiezen. M.a.w. : doordat beide vrouwen hem nog wel willen, kan meneer niet kiezen.

Truus

Deze Truus is heel slim, en heel sluw. Ze weet hoe ze hem moet manipuleren. Hij heeft paar x aangegeven mijn vrouw wilt het niet. Maar ze praat op een of manier dat ze hem kan overhalen. Ze doet jaloers maar zegt het op een of andere manier. Zogenaamd boos doen enzo. Ik vind best sneu voor man, ik heb al de chats gelezen. Ze praat slecht over mij, jaloers op de kinderen enzo maar ze zegt het niet direct maar met een omweg. Echt een ....

Zo dat moest eruit.

Miss

Miss

28-10-2019 om 19:03

Gebroken

We posten bijna alle drie tegelijk zie ik.

Zoals ik voorheen al zei, dit is het bekende riedeltje. Wat ontzettend verdrietig maar ik was hier al bang voor, daarom poste ik ook dat ik het anders las ook destijds zag ik het niet als gestook, want wat hebben vrouwen eraan mij verder te vernederen die het zelfde mee hebben gemaakt. Het hield mij waakzaam, net als bij jou nu.
En jawel daar komt het weer, ze wil hem nog één keer zien.
Klink klare bullshit. Je hoeft dat niet te pikken. Hij is met jou getrouwd. Ik hoop dat je je rug recht houdt. Je kunt dit, kom voor jezelf op.

Jij hebt hem een kans gegeven! Dat is al goud waard.

Miss

Miss

28-10-2019 om 19:08

Ohw

Emoties kunnen erg hoog oplopen gebroken.
Dan ga je vanalles gillen. Of is hij nu echt weg gegaan?

Je hebt hier te doen, met jawel de échte.
Ik hoop dat hij haar ware aard in gaat zien, maar dat betwijfel ik. Het werkt als een verslaving.....

Dikke knuffel

Mari

Zo zie ik het ook! Oneindig afsluiten. Ik trap daar niet meer in. Enigste wat man dan zeg, ik wil dat zij ook vrede mee heeft. Daarna kan ik 100% voor jullie gaan. Omdat het voor hem een goed afsluiting is. Dan zeg ie wil je een man die niet 100% voor je wilt gaan? Hij kan pas voor gezin kiezen als zij ergens vrede mee heeft en hij ook.

Ik heb duidelijk gezegd ik ben het zat. Dus ga maar naar haar toe. En kom aub niet smekend terug omdat je ons mist. Hij is nog zo smoor verliefd, dus hij denkt niet hoe moeilijk ik het heb. Denk alleen hoe moeilijk zij het hebt.

Zij weet dat hij gevoelens voor haar heeft, en niet voor mij. Ze zegt hele tijd tegen mijn man, je heb geen gevoelens meer voor haar en ze weet het. En nog wilt ze bij jou blijven, ik weet niet hoor gevoelens kan je niet forceren. Je verstand zeg blijven voor gezin, je gevoel wilt bij mij zijn.
En zegt soms moet je voor je gevoel gaan.

Ben het zo beu.

Na #993

Na #993, waarin ze een dag claimt en hem dan wel met rust kan laten, zegt m.i veel over Truus. Wat heeft die ene dag nog van waarde, als ze hem toch gaat loslaten. Dan kan ze hem ook meteen loslaten.
Ik ben blij dat Gebroken hem die dag niet biedt.

Mijn opmerking eerder sloeg eigenlijk op de opmerkingen dat het best mogelijk is dat hij meerdere vrouwen ‘kent’. Het is al zwaar dat haar man één Truus kent. Nog meer kan je er dan niet eens bij hebben.

Ik hoop dat Gebroken irl mensen om haar heen heeft, die haar opvangen.

Miss

Miss

29-10-2019 om 07:46

Dat

Is ook zo flanagan, dat is helemaal niet belangrijk nu.

Gebroken, het is gewoon zwaar ....

Gaat het een beetje met je?
Idd zoek fijne mensen op in je omgeving die je steun geven.

Probeer

Ik probeer er zo min mogelijk aan te denken.
School is weer begonnen, ik heb nu mijn rust. Mijn momentje. En het is fijn. Soms komt het weer naar boven en dan denk ik het is niet waard dus ga maar weer uit mijn gedachte.

Na dat ik achter kwam, had ik tegen mijn man gezegd. Als je met ons door wilt, dan geef ik jou de tijd om het af te breken met haar. Ik dacht dat het al afgebroken was! Maar Truus wilt hem nog zien. Hij gaf me gisteren nog aan dit is mijn laatste stap, waarom als ik besloten bent ga jij twijfelen. Deze laatste bittere pil moet je slikken, daarna kunnen wij aan ons beginnen.

Ik kan niet meer, en ik zit er zo tegen op. Hij weet dat ik pijn heb en er zo moeilijk mee heb. Maar geef aan dat hij zelf ook moeilijk hebt, hij geeft zijn verliefdheid op.
Mischien dat ie er later spijt van krijgt? Ik weet het niet.

Ik heb zoveel twijfels, en ik weet niet hoe ik ermee om moet gaan.
Ik was boos en woedend gisteren, nu ben ik weer kalm.

Ik ken niemand uit mijn omgeving, we hebben sinds vorige jaar een koophuis. Geen vrienden of familie in de buurt.
Ik app wel veel met vriendinnen, ze staan volledig achter welke keuzes ik neem. Ik schaam me er best voor.

Liefs gebroken

Michaela

Michaela

29-10-2019 om 10:33

Nee!

Lieve Gebroken, ik snap je gevoel van schaamte, maar nee, nee, nee, jij hoeft je voor niets te schamen! Zet deze gedachte alsjeblieft zo snel mogelijk uit je hoofd!

Lanza

Lanza

29-10-2019 om 10:34

Jij hoeft

je nergens voor te schamen. Je man zou zich kapot moeten schamen. Helemaal dat hij het nu zo draait dat hij het moeilijk heeft, vanwege zijn liefdesverdriet. Wil hij nu echt dat jij medeleven opbrengt voor hem en Truus? Wat een ontzettende hork... sorry dat ik het zeg, maar de manier waarop hij met dit alles omgaat zou voor mij een regelrechte afknapper zijn.

Hij walst volledig over jouw pijn heen, dat jij het verschrikkelijk moeilijk vindt dat hij nog een dagje naar Truus gaat is voor hem belangrijker dan dat Truus haar closure heeft. Dat zegt toch genoeg?

Ik zou je echt willen aanraden te stoppen met deze destructieve relatie. Hou de eer aan jezelf. Als hij nog naar Truus toe wil, dan mag dat, maar dan mag hij daar direct blijven. Toedeloe. Jij bent een veel te mooi mens voor deze hele toestand. Hij verdient je niet.

Deel 6

Omdat de 1000 bereikt is, is er een vervolgdraadje aangemaakt;
Zie verder na ontrouw deel 6.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.