Baby Essentials: 10x items die je leven fijner maken
Onderzoeks-oproepen en enquĂȘtes Onderzoeks-oproepen en enquĂȘtes

Onderzoeks-oproepen en enquĂȘtes

Zwangere gezocht die februari/begin maart uitgerekend is

GEZOCHT: ZWANGERE đŸ€°

Hallo!
Ik ben Eva, sinds dit studiejaar studeer ik Verloskunde aan de Academie Verloskunde Maastricht.
Dit jaar krijgen wij een opdracht waarvoor ik een zwangere vrouw zoek die het leuk vindt als ik haar mag volgen tijdens haar zwangerschap. Voor goed verloop van de opdracht zoek ik naar iemand met een uitgerekende datum tussen eind januari en begin maart.

Voor de opleiding is het belangrijk om een goed, volledig beeld te vormen van de zwangere cliënt en het proces dat zij doorloopt, en hoe zij dit zelf ervaart.
Eerst zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin vooral de wensen en verwachtingen van de verloskundige zorg centraal staan, en de eerste ervaringen op alle gebieden. Als hier toestemming voor gegeven wordt, zal ik ook aanwezig zijn bij Ă©Ă©n of meerdere controles en bij de bevalling, maar hier kan ook een vervangend interview voor plaatsvinden mocht dit gewenst zijn.
Ten slotte zal er een afsluitend interview plaatsvinden waarin teruggekeken wordt op de ervaringen, en in hoeverre de verwachtingen tegenover de zwangerschap, bevalling en verloskundige waargemaakt zijn.

Ben/ken jij iemand die geĂŻnteresseerd is in deelnemen in deze opdracht? Of heb je er vragen over? Voel je vrij me te berichten!

Lieve groetjes,
Eva Schuit

Triva

Triva

17-11-2019 om 10:07

Hmm

Daarvoor schrijf je toch verloskundigepraktijken aan? Die kunnen het zelf vragen aan vrouwen die dan uitgerekend zijn, grotere kans ook dat je als "stagiair" mee mag naar de bevalling. Sowieso is het logisch om deze opdracht als stagiair te doen.

chani

chani

17-11-2019 om 17:49 Topicstarter

Niet de bedoeling

School heeft expliciet aangegeven dat het niet de bedoeling is om deze opdracht vanuit stage lopen te regelen

Triva

Triva

17-11-2019 om 20:15

tja

School kan wel van alles willen maar ik vind het behoorlijk amateuristisch om via een forum iemand te moeten vinden aan wie je gaat vragen of je bij de bevalling mag zijn. Nou ja dan maar niet via een stage maar ik vind dat school moet aanmoedigen om iemand te vinden via een verloskundigepraktijk als een soort driehoek tussen jou, de verloskundige en de zwangere en niet als een soort 1 op 1 dingetje. Maar goed, veel succes.

Ik zou op Facebook

Een oproepje plaatsen, dat lijkt me meer opleveren

Niki73

Niki73

18-11-2019 om 17:45

Andere

Als het niet via je stage-praktijk mag, dan vraag je toch gewoon een andere verloskundige?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.