Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Tessa

Tessa

02-12-2019 om 20:12

Corrigerend ondergoed


Tessa

Tessa

05-12-2019 om 14:56

Reacties

Jeetje, wat een reacties op mijn simpel bedoelde vraag
Spanx is dus duidelijk favoriet. Ik heb een broekje van de Hema maar dat kleedt niet bepaald mooi af. De stof is te dik waardoor je de pijpjes ziet zitten en de bovenrand rolt steeds af.

Maar ik draag ze niet meer want dat corrigende spul, daar zweet ik me een otter in (en wat als je net die avond een leuke vent tegenkomt en je zo'n harnas aan blijkt te hebben... 😅)

en

Want behalve dat het nogal een worsteling kan zijn om hem elegant uit te trekken, had ik na het lossen van de correctiekleding nogal last van, netjes gezegd, wind in darmen die ineens vrij kwam. En dat bleken meer mensen in mijn omgeving te hebben

Gelukkig zweet ik niet zo snel en ben ik niet in de markt voor een "leuke vent" en bij thuiskomst hoef ik me ook al geen zorgen te maken over mijn verschijning. Hooguit hoe ik weer uit de Spanx kom De worsteling herken ik wel van dat broekje. Laat staan dat het om een groter item gaat. Gelukkig ben ik ook niet windgevoelig, dat scheelt ook weer

Een high waist short van Spanx geeft meer bewegingsvrijheid. Het valt over de bil en kruipt niet omhoog, iets wat met de shape-torsette niet uitgesloten is.
Het hoge model bedekt ook de losse buikrollen.
Voldoende correctie en niet te veel keurslijf-effect.
De thinstincts heeft ook een siliconenrandje aan de randen.
https://www.beenmode.nl/spanx-thinstincts-high-waisted-mid-thigh-short

Wat mijn figuurprobleem is, ik heb maat 38, is dat mijn buik onder de navel in verhouding erg dik is en erboven juist heel smal. Ik heb al 3 verschillende broekjes gehad en ze rollen allemaal af. Erg hinderlijk.

Alleen op feesten waarbij een jurk hierdoor flatteuzer afkleedt; zonder aftekende randen van ondergoed op het achterwerk.

en

Deze regel was de aanleiding om vooral het voordeel van de totale verschijning zonder storende randjes etc te benadrukken; je neemt die moeite niet voor een ander maar voor je eigen gevoel van ‘mooi en verzorgd’ op een feest verschijnen. Net zo als de keuze voor bepaalde accessoires.

en

In dat soort escalatie overleggen was het fijn om te weten dat ik net wat minder Rubens leek en de hobbels een beetje waren platgestreken. Maakte ik meer indruk? ongetwijfeld niet. Hielp het mijn zelfvertrouwen? Zeker wel.

Ik vind mijn figuur prima maar in die jurk en voor die gelegenheid vind ik het mooier als de boel iets strakker getrokken wordt. Puur voor mezelf zodat ik me goed voel op een feest waar ik precies één persoon ken. Zucht.
Ook maak ik me geen zorgen over mijn binnenwerk, weggedrukt vet en de boodschap die ik mijn zonen meegeef. Die zien mij trouwens niet in zoiets.

Voor zover ik kan beoordelen lijkt de link van Bo https://www.spanx.com/shapewear/bodysuits/power-conceal-her-open-bust-mid-thigh-bodysuit het meest geschikt voor mijn figuur. Hierbij kan niks opkruipen of juist afrollen lijkt me.

Dank allemaal voor het meedenken

Sam

Sam

05-12-2019 om 15:48

Flanagan

Je schrijft toch echt dat de link van Bo laat zien.... enz.
Terwijl je natuurlijk heel makkelijk kunt manipuleren met die foto's. Sowieso is de 'after' foto anders gemaakt, ze heeft haar arm voor moeilijkste gedeelte dus je ziet al minder.
Bovendien is de jurk 'after' veeel meer gladgetrokken, ziet er uiteraard veel beter uit.
Nu kan het natuurlijk dat zo'n onder-geval er voor zorgt dat jurk mooier naar beneden blijft en minder opkruipt.
Veel waarschijnlijker lijkt het me dat de jurk voor de foto op z'n voordeligst is gemodelleerd.
Resultaat lijkt verbluffend maar je moet echt zien hoe iemand beweegt, 'before' en 'after'.
Verder is het toch echt een jurkje waar je mi jong en/of strak voor moet zijn.

Sam,

De jurk is van t-shirtstof; bij voorbaat een materiaal die aftekend en zodoende minder geschikt is voor een strakke jurk.
Ik snap dat de foto’s overdreven zijn; mede door de kleur en het materiaal.
Wanneer men voor ander materiaal en een andere kleur (met of zonder design) had gekozen, was het effect minder zichtbaar. Maar corrigerend ondergoed helpt wel degelijk.

rode krullenbol

rode krullenbol

05-12-2019 om 16:57

Hmm ...

De jurk in kwestie is van suède. Dat geeft te denken.

Paasei

Paasei

05-12-2019 om 19:02

Duur!

Tessa, ik heb die link van Bo ook eens bekeken. Jemig wat is die Spanx duur! Als je zoiets zoekt, zou ik ook eens de site van Bonprix bekijken. Zoek op 'corrigerende shapesuit'. Ziet er hetzelfde uit en veel goedkoper.

Sam

Sam

05-12-2019 om 20:08

Zucht Flanagan

Dat geloof ik je best, dat het helpt. Maar je verwees naar de foto's op de site, en die zeggen gewoon niks.
(model kan ook simpel de opdracht krijgen bilspieren aanspannen bij de ene foto en loslaten bij de ander.)

Volgens mij is *gewoon* sporten veel goedkoper en leuker!!

Met of zonder corrigerend ondergoed

Zo'n superstrak jurkje is toch niet echt mijn ding. En al helemaal niet voor zakelijke gelegenheden. Als ik dan toch indruk wil maken dan gewoon een wat wijder jurkje net boven de knie, mooie panty en hoge hakken.

Bo

Bo

06-12-2019 om 13:45

Paasei

Spanx is idd duur ja. Helaas. Maar ik heb ook zo'n pakje van de Hema en dat zit echt minder. De stof van Spanx is veel elastischer waardoor het geen worsteling is om eruit te komen en van zweten heb ik geen last gehad.

Ik draag zelf vanwege een buikje graag losvallende jurkjes maar ook daar wil je geen randjes van de ondergoed zien. Strakke jurkjes zijn helemaal niet mijn ding.

Is iemand toevallig naar de show van Fred van Leer geweest: daar noemt hij een paar dingen die elke vrouw in de kast zou moeten hebben: Spanx!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.