Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Kind "los" in de sportschool?

Dag allemaal,
Ik was vanochtend aan het sporten in mijn kleine buurtsportachool toen een gezin binnenkwam: pap, mams en meisje van een jaar of 5, hoogstens 6. Paps en mams gingen sporten, kind ging eerst naast mams op de crosstrainer en werd daarna door moeder geïnstalleerd aan een tafel met telefoon en koekjes.
Ik vond het vreemd en vroeg aan een van de trainers, ze komen wel vaker met haar zei de trainer.
Ik vond het wel raar. Ten eerste zorgt het voor onrust in een kleine en volle sportschool, maar wat als...ze valt, onder gewichten komt, etc... een paar keer riep ze haar moeder die niet hoorde, liep ze er naar toe, en van verveling ging ze op een van die halve ballen staan.
Ik zal het nog een keer opnemen met de eigenaar, die was er vandaag niet, maar ligt het aan mij dat ik het niet zo prettig vond en mij vooral ook plaatsvervangend zorgen maakte om haar veiligheid?
Sini

Tessa

Tessa

04-01-2020 om 13:49

Een sportschool

Is geen geschikte omgeving voor een loslopend kind. Het is gevaarlijk voor het kind en andere bezoekers en hinderlijk. Ook voor de ouders zelf is het te afleidend en het kind vind er duidelijk ook niks aan.
In een sportschool waar ik vroeger kwam hadden ze kinderopvang. Een gezinsabonnement kostte een arm en een been maar je kon wel onbeperkt zelf trainen en de kinderen kwijt. Die kregen sportlessen of konden spelen onder toezicht van leidsters. Dat vond ik echt een geweldige constructie. Hoe het in de praktijk werkte weet ik natuurlijk niet want mijn kinderen waren toen al volwassen maar het idee klonk goed.
Dus van mij krijg je volmondig gelijk

zebra

zebra

05-01-2020 om 13:52

niet in het sportgedeelte

als kinderen mee komen maar niet in het sportgedeelte verblijven maar bijvoorbeeld gewoon aan tafel zitten te lezen, tekenen, spelen of ergens in een speelhoekje dan vind ik het prima. Maar niet rondlopen in het gedeelte waar mensen aan het sporten zijn want het kan zeker gevaarlijke situaties opleveren voor het kind maar ook voor degenen die aan het sporten zijn.

dymo

dymo

06-01-2020 om 08:40

gevaarlijk

Toen de balletschool van mijn toen zesjarige dochter afbrandde, werden de balletlessen een tijdje gegeven in een zaaltje van de plaatselijke sportschool. Bij het ophalen brachten de moeders vaak ook hun andere kinderen mee, omdat die nu eenmaal niet alleen thuis konden blijven. Een paar avontuurlijke jongetjes gingen op onderzoek uit in de sportschool. Eentje tilde stoer een gewicht op maar liet het vervolgens vallen op de voet van een ander jochie, dat daarbij meerdere kleine voetbotjes brak. De moeder van het eerste kind vond ook nog dat het de verantwoordelijkheid van de sportschool was. Die kinderen hadden wat mij betreft niks te zoeken in dat sportschoolgedeelte. Het had nog veel erger kunnen zijn dan een gebroken voet.

Eens

Vorige week bij de GGD drie kinderen van 6 tot 10 jaar die de tent afbraken. Ouders zaten samen in een kamertje om vaccinaties te krijgen. Niet eens gevaarlijk, wel heel storend voor de andere bezoekers en voor het personeel.

Ad Hombre

Ad Hombre

06-01-2020 om 17:47

Sydney

"Vorige week bij de GGD drie kinderen van 6 tot 10 jaar die de tent afbraken. Ouders zaten samen in een kamertje om vaccinaties te krijgen."

Zie je wel dat die vaccinaties niet deugen!

Klopt Ad

Ik ben al dagen beroerd van die van mij 😊

Ad Hombre

Ad Hombre

06-01-2020 om 18:09

Sydney

Welke heb je gehad?

BMR, DTP en Hepatitus A.

Ik vermoed dat de BMR vervelend doet.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.