Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Stickertje

Stickertje

04-02-2020 om 13:38

Hoe schoon is jouw vuilnisbak?


Stickertje

Stickertje

05-02-2020 om 11:21

Ben wel blij gelijkgestemden te treffen hier

Dat ik in mijn wijkje misschien wel de asociale viespeuk ben maar dat het op landelijke schaal wel meevalt. Dat er nog meer mensen gewoon de bak binnenhalen en weer verdergaan met vullen.

Lou

Lou

05-02-2020 om 16:01

Inzicht

Ja, ik ga ook gewoon verder met vullen maar kan me je opluchting voorstellen. Stel dat je er op een dag achterkomt dat werkelijk iedereen elke week alle bakken schoonmaakt behalve jij

Zo'n inzicht had ik een keer bij de vaatwasser: die moet je kennelijk ook na een tijdje schoonmaken. Dat had ik nou nooit zelf kunnen verzinnen, een vaatwasser schoonmaken, maar inderdaad, die rubbers en filters worden hartstikke vies.

Wilgenkatje

Wilgenkatje

05-02-2020 om 21:05

bijna nooit

Waarom zou je een container schoonmaken? Je hoeft er niet uit te eten (gelukkig!) en hij staat in de tuin. Ik maak hem vrijwel nooit schoon. Zou niet weten waarom.
Heb al meer dan 14 jaar geen maden meer gezien in de groene container.

Bellefleur

Bellefleur

07-02-2020 om 11:47

De grijze nog nooit

Ik heb de grijze nog nooit schoongemaakt. Daar gaat het afval in plastic (vercomposteerbare) zakken in. De groene alleen in de zomer. Die wordt wel vies: aardappelschillen, sinaasappelschillen, en ander groente-afval. Verder ook tuinafval en de mest van mijn konijntjes. In de zomer probeer ik tuin- en groenteafval in laagjes af te wisselen, zodat het minder snel gaat stinken. Als het erg warm wordt snoei ik delen van de klimop. Dat helpt tegen maden.
Als ik 's ochtends naar mijn werk fiets, kom ik in een straat de afvalwagen tegen. Voorbij de afvalwagen staat een meneer in hoge overall, laarzen en met een hogedrukspuit. Hij maakt containers van minstens 4 buren schoon. Week in week uit. Ik zou me heel bezwaard voelen met zo'n buurman.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.