Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Lanza

Lanza

12-10-2019 om 20:36

Seks als ouders van kleine kinderen


Doenja

Doenja

13-10-2019 om 21:52

Adelaide #60

Dat denk ik nou ook al een hele poos. Maar goed, wie ben ik?

Ad Hombre

Ad Hombre

14-10-2019 om 08:16

"Bedoel je nu te zeggen dat jij en je man de geslachtsdaad minder vaak verrichten dan onze vaste huistrol en zijn vriendin?"

Gevoelig puntje?

Heb jij trouwens ueberhaupt een partner, krullenbol?

even zo

even zo

26-03-2020 om 08:48

even deze draad weer naar boven gehaald

want, met de kinderen (pubers) altijd in huis, valt het voor ons niet mee om een moment voor ons samen te vinden. Vroeger was er school, sport, muziekles etc. en dat gaf ruimschoots voldoende 'kansen'. Maar nu... Iemand hier nog tips?

Triva

Triva

26-03-2020 om 09:19

huh

Wat is er mis met 's ochtends als je pubers hebt? Zeker in het weekend

Trix

Trix

26-03-2020 om 10:01

Triva

Daar is niks 'mis' mee, maar niet iedereen kan zich dan voldoende ontspannen. Mijn man bijvoorbeeld. Het lukt gewoon niet. Hij ligt voortdurend te luisteren of hij iemand hoort. Wij hadden om die reden woensdag tot onze dag gebombardeerd en dan af en toe een weekendje weg. Tja... Nu even niet. We vinden er wel weer wat op. In de tussentijd houden we het vuurtje wel op een andere manier warm.

even zo

even zo

26-03-2020 om 10:28

Triva

Triva - haha, mijn man 's morgens... nee, dat is geen optie, geloof ik. Kinderen zijn juist wel vroeg wakker (en ook vroeg naar bed, net als ik), dus die combinatie gaat niet werken, denk ik.
Nou ja, we zullen er wel wat op vinden, hoor, maar eerlijk gezegd viel het me vooral op dat dit punt bij de corona-irritaties helemaal niet naar boven komt. Dus ik vroeg me af, of dit dan bij jullie helemaal niet speelt en/of hoe jullie dat dan oplossen.

Triva

Triva

26-03-2020 om 11:19

dus

Je kunt alleen maar seks hebben als er niemand in huis is? Misschien wat minder lawaai maken? Kan ook leuk zijn....

Als in de ochtend de oplossing niet is, dan in de nacht of slapen jullie als een blok door van hoofd-raakt-kussen tot de wekker gaat?

Nou ja in dat geval heb ik geen tips...

Trix

Trix

26-03-2020 om 11:50

Minder lawaai

Dat is het probleem niet. Het zit tussen zijn oren. Toen ze klein waren boeide het hem totaal niet. Maar nu dus wel. Het is niet anders.

Pennestreek

Pennestreek

26-03-2020 om 12:01

Ach, irritatie...

Wij houden het bij minder geluid (proberen te) maken. En verder ben ik er redelijk nuchter onder, als de pubers last van ons hebben doen ze hun oortjes maar in. Dat hebben ze toch al de hele dag, en daar hebben WIJ dan weer last van omdat ze nergens op reageren .

Wij hebben tegenwoordig wel alle slaapkamerdeuren dicht, dat was niet zo. Toch wel รญets meer behoefte aan privacy dus.

Maar ik kan me voorstellen dat anderen er meer moeite mee hebben. En meestal heb je op dat soort dingen niet zo heel veel invloed helaas. Misschien is gewoon een eerlijk gesprek een optie? Dus zeggen "Wij hebben behoefte aan privacy, dus jullie blijven nu een uurtje beneden en we willen niet gestoord worden." Zowel behoefte aan tijd samen als koppel als aan echte seks is heel menselijk. Nu we noodgedwongen allemaal meer op elkaars lip zitten is het misschien juist wel goed om het ook over je eigen behoeften te hebben? En vooral pubers zouden begrip moeten kunnen opbrengen voor behoefte aan privacy en alleen-tijd. De mijne in ieder geval wel! Zoon en 'schoondochter' slapen op zolder, waar man zijn hobbyruimte heeft. Die kan zich nu dus ook niet even terugtrekken. Daar heeft hij last van, dus dat hebben we gisteren met de jongelui besproken. En als man behoefte heeft aan stilte en alleentijd, dan gaan de jongelui dus beneden zitten. Zijn ze niet onverdeeld blij mee, maar iedereen zal moeten inschikken en meewerken als je met 5 (bijna) volwassenen en een hond dagenlang in 1 huis zit.

Tessa

Tessa

27-03-2020 om 00:19

Idee

Mijn man bijvoorbeeld. Het lukt gewoon niet. Hij ligt voortdurend te luisteren of hij iemand hoort.

Mensen mogen nog naar buiten dus het zou een optie kunnen zijn om je kinderen te vragen om een uurtje te gaan wandelen.
Of juist oordopjes voor je man ๐Ÿ˜‰

Dat dus

'als de pubers last van ons hebben doen ze hun oortjes maar in. Dat hebben ze toch al de hele dag, '

Precies.

'Hij ligt voortdurend te luisteren of hij iemand hoort.'

Kinky ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Helena

Helena

10-07-2020 om 07:07

Gewoon gedaan

Ik heb het toen met m'n ex gewoon gedaan als de kids sliepen .
Het leven gaat verder dus ook de sex .
Het zou wat zijn je hebt kids en dan maar geen sex?
Hell no

Genant

Maar dan moet je ook echt zeker weten dat de kids slapen. Te genant voor woorden.

Svetlaan

Svetlaan

16-07-2020 om 11:12

Geen probleem thuis

Ik heb twee dochters (15) (12) en een zoon (7)
Maar m.n man en ik proberen 2 x pw de liefde te bedrijven omdat wij er heel erg behoefte aan hebben en doen het als ze slapen of logeren zijn extra
De oudste kwam laatst en zei bij ontbijt in de ochtend van hee jullie mogen wel wat stiller zijn hoor haha
Maar we zijn thuis heel open over seks en dat soort zaken dat scheelt denk ik ook wel hoe je je kids opvoed daarin

@Emma

@Emma

17-07-2020 om 09:21

Natuurkundeleraar

Wat ik vroeger met carnaval zag van mijn natuurkundeleraar was nog wel wat joliger dan een parkietenpak. Hoeveel respect wij daarna voor hem hadden hing natuurlijk helemaal af van zijn eigen gevoel voor humor en relativeringsvermogen. Giechelende bakvissen (incl mvp) maakten daarbij geen schijn van kans.
Persoonlijk hou ik ook niet zo van seks in het bijzijn van mijn dochter. Mocht ze er ooit een glimp van opvangen en ik ben daarvan op de hoogte en het komt al ter sprake (...als....als....als.......) da zou ik me er met een grap vanaf maken.

Vooralsnog doen wij het alleen maar als we zeker weten dat er geen kinderen in de buurt zijn, en 's nachts gewoon een beetje zachtjes. En ook daar kun je erg om lachen (seks is namelijk leuk).

Seks

Is heerlijk vertel mij wat. Maar niet waar kids bijzijn of dat ze het kunnen horen.

Wie

Haalt mijn posts weg?

ElenaH

ElenaH

17-07-2020 om 11:05

Mvp

Ik vermoed forumbeheer.

@Emma

@Emma

17-07-2020 om 11:29

Ik niet

.

Pennestreek

Pennestreek

17-07-2020 om 11:32

Ehh, MvP

Beweer je nou werkelijk dat als jij nu nog samen zou zijn met de vader van je kind, jullie geen seks zouden hebben als er ook maar het kleinste risico zou zijn dat hij het kon horen? Dus feitelijk alleen maar als hij niet thuis zou zijn? Dat lijkt me echt onmogelijk vol te houden.
En nee, het alleen maar โ€˜s nachts doen is absoluut geen garantie dat ze je dan niet horen. Zeker niet als het om pubers gaat. Die ga namelijk vaak nog later naar bed dan jij. Als dat dan geen libido killer isโ€ฆ

Sex

Geen idee hoe ik het zou doen met partner in huis maar ik zou echt alles op alles zetten dat mijn kids er niks van mee zouden krijgen.

Mocht dat heel onverhoopt toch grbeuren zou ik me echt kapot schamen en het zeker niet een beetje weglachen. En alle begrip ervoor hebben als mijn kids daarna me echt niet meer serieus zouden nemen.

Ik heb ook 18 jaar nooit iets bij mn ouders gemerkt. Ze zullen ongetwijfeld sex hebben gehad maar ben ze zo dankbaar dat ze dat volledig bij ins weg hebben gehouden.

bieb63

bieb63

17-07-2020 om 13:19

nou MVP

De enige manier om 100% zeker te zijn (en die 100% zekerheid wil jij, dat is wel duidelijk uit je posts) dat je kinderen niets maar dan ook niets van jullie seks merken, is er als de kinderen niet thuis zijn en ook niet zomaar thuis kunnen komen. Dus...... En zeker bij jongere kinderen is dat dan alleen overdag ivm school, sport of een speelafspraak. Maar ja, normaliter is dan iig 1 van de ouders aan het werk, dus dat kan dan niet.
En neem van mij aan dat geen enkele ouder er op zit te wachten dat kind iets merkt, maar al die ouders gaan wel op een gezonde manier met hun seks om en doen niet zo verkrampt als jij. Arme evt. nieuwe partner van jou....

Nee

Nee hoor niks arme nieuwe partner van mij. Het heeft niks met kwaliteit of kwantiteit van sex te maken. Wel dat dat niet wordt gedaan bij de kinderen.

En nogmaals hoevik het bij mn ouders heb meegemaakt zo wil ik het zelf ook. Had er ecgt niet aan moeten denken om mn moeder naast me te horen kreunen als ik wiskunde aan het leren was. Sommige dingen wil je gewoon echt niet van je ouders weten.

Ben echt superblij dat mijn ouders het zo gedaan hebben. Echt had het echt niet anders gewild.

@Emma

@Emma

17-07-2020 om 13:33

Mvp

Het verschil is dat jij denkt dat iedereen er vrolijk op los ligt te seksen op de bank als de kinderen er naast zitten. Tja, als je het zo ziet .....

bieb63

bieb63

17-07-2020 om 13:33

Dus MVP

Wanneer zou je dan seks hebben met je evt. nieuwe partner......... Ben benieuwd

Dat

Gaat je geen bal aan wanneer ik dat zou doen. Maar in elk geval niet als de kinderen het kunnen zien en horen.

En de suggestie hierboven van Emma slaat kant noch wal. Het gaat ook om de geluiden die een kind hoort als hij op de overloop loopt of in de kamer ernaast zijn huiswerk maakt.

Of dat je net iets met je moeder wil bespreken en ze gaat met pa naar boven voor een wip. Hoe alleen moet je je dan wel niet voelen???

En nogmaals het is echt wel mogelijk hoor dat heb ik in ons eigen gezin gezien. En mijn broers / zussen zijn er ook echt heel blij om.

@Emma

@Emma

17-07-2020 om 13:56

Tja

Er zit een zekere gelaagdheid in sommige posts. Misschien #76 nog even lezen. We weten onderhand wel hoe jij erover denkt.

Karina

Karina

17-07-2020 om 13:57

Ik snap niet

waarom je er begrip voor zou hebben als je kinderen je niet meer serieus zouden nemen als ze er iets van mee zouden krijgen als je seks hebt, maar goed, ieder zijn ding.

Doe

Het vooral hoe jij het wil anderen doen het weer op hun manier.

Iedereen mag het zelf weten.

Pennestreek

Pennestreek

17-07-2020 om 14:00

Je spoort echt niet

Papa en mama lopen naar boven voor een wip. Ja hoor, zo gaat het in heel veel gezinnen, NOT.
Dat jij je ouders nooit hebt gehoord kan aan 2 dingen liggen: ze hadden nooit (meer) seks of jij sliep heel diep. Gok op het laatste, in ieder geval hoop ik dat heel erg voor je ouders.
Ik hou zeker rekening met mijn kinderen maar als ze ons horen hebben ze pech. En ja hoor dat is best wel eens gebeurd en nee, dat was geen reden om ons niet serieus te nemen als ouders. Ze zijn blij dat wij van elkaar houden en vinden het heel normaal dat hun ouders met elkaar vrijen.
Hoever ga jij daar trouwens in? Mag zoenen waar de kinderen bij zijn ook niet? Elkaar aanhalen? Aai over de bol? Knuffelen? Allemaal no goโ€™s? Wat een verwrongen beeld van een gezonde liefdevolle relatie geef je dan je kinderen mee...

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.