Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Verhuizer

Verhuizer

28-07-2020 om 23:17

Wonen in Leiderdorp?

Wij kunnen een huis krijgen in Leiderdorp. Maar daar zijn we niet bekend. Is Leiderdorp leuk om te wonen?

Emmawee

Emmawee

28-07-2020 om 23:51

Buurgemeente

Het ligt eraan wat je belangrijk vindt, natuurlijk. En waar in Leiderdorp je gaat wonen. Ik ken Leiderdorp niet zo heel goed. Het is een echte buurgemeente die sterk op Leiden is georiënteerd en Leiden is een levendige stad, met veel musea en feesten / evenementen.
Ik woon zelf in een andere buurgemeente. Voor mij is de bereikbaarheid van een station belangrijk en dat vind ik in Leiderdorp wel een nadeel. Te ver van de trein, naar mijn zin. Verder zijn de buurgemeenten allemaal wat tuttig, misschien saai, als je de stad gewend bent. Ik vind dat voor het wonen eigenlijk alleen maar fijn. Thuis de rust en de reuring van de stad op fietsafstand.

Verhuizer

Verhuizer

29-07-2020 om 07:13

Houtkamp?

Volgens mij heet de wijk Houtkamp.

@Emma

@Emma

29-07-2020 om 07:28

rondlopen

Ga er eens rondlopen op een zomeravond. Misschien krijg je (ondanks de vakantie) een indruk van de sfeer, het ge-bbq, spelende kinderen enz.

Jacquel

Jacquel

29-07-2020 om 11:27

Inderdaad, wat vind je belangrijk?

Voor zover ik weet is de Houtkamp een park, dan zal de wijk er wel naast liggen. In de Houtkamp zijn een brasserie en soort kinderboerderij. Winkelcentrum de Santhorst zit er, en iets verderop het uitgebreidere Winkelhof. Als je een hond hebt, mag die vrij lopen in de Bloemerd; even een flinke tippel of een kort stukje met de auto. Er is een goede busverbinding met het station en anders is het ca. 20 minuten fietsen.

Jacquel

Jacquel

29-07-2020 om 11:31

O ja

In Leiderdorp kan nog overal gratis geparkeerd worden. Fijn voor je bezoek. In de Winkelhof kun je gratis in de garage parkeren en met winkelwagentje tot je auto komen.

Ikzelf woon niet in Leiderdorp, maar kom er vaak wegens vriendinnen en sportschool. Ik vind het er tamelijk bezadigd, maar dat kan helemaal afhangen van de plek waar je komt.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.