Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Don

Don

29-07-2020 om 16:31

Hoe denkt Nederland over de gedragsmaatregelen omtrent Covid-19?

Dag iedereen,

Voor mijn scriptie doe ik onderzoek naar de gedragsmaatregelen omtrent Covid-19.
Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de Wageningen universiteit.
Het doel van het onderzoek is om te achterhalen hoe Nederland denkt over de gedragsmaatregelen en hoe belangrijk zij dit vinden. Daar kunnen wij weer belangrijke lessen uit halen over de voor en nadelen, inclusief hoe u deze ervaart.
Naast het onderzoek zelf ben ik ook benieuwd wat uw mening is over de maatregelen en zou graag in gesprek willen gaan over het Coronavirus en de nodige aanpak.

Onderstaand is de link naar het onderzoek:

https://wur.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_e4Isjt8c6C6nLYV

Piep

Piep

29-07-2020 om 17:01

Ingevuld

Maar het laden van de video schoot niet op, dus die vragen heb ik overgeslagen. Bij de vragen over besmette personen miste ik het antwoord: denk dat ik besmet was, maar niet getest. Heel veel mensen werden immers niet getest.

Inderdaad

De vraag of je lichamelijk positieve of negatieve zaken hebt vanwege het coronatijdperk zegt ook niets. Ik heb het maar tegen elkaar weggestreept en neutraal aangevinkt.

Verder goed in te vullen.

En ja, die video. Die stroomde hier ook niet over van enthousiasme maar ach, je weet toch wel wat Hugo de Jonge daar meldt. Hij was niet de enige die hier wat te melden had, dus hoezo overtuigend?

Hangkous

Hangkous

29-07-2020 om 17:17

Video had geen geluid

Ook niet als ik het geluid aanzette van mijn pc. Kon die vragen dus niet beantwoorden.
Wat ook niet hielp was dat de vragen over vertrouwen in RIVM en politiek bij de ene vraag veel vertrouwen rechts stond en bij de andere vraag veel vertrouwen links.

Nog even naar kijken dus.

Zus

Zus

29-07-2020 om 18:39

hangkous

Volgens mij is dat om te voorkomen dat je willekeurig alles naar rechts schuift en blijft nadenken over wat je wilt antwoorden. Daaraan kun je onzin-invullingen herkennen namelijk.

Zus

Zus

29-07-2020 om 18:40

video

ging prima, op iPad.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.