Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Mijntje

Mijntje

27-08-2020 om 16:58

noise cancelling hoofdtelefoon of iets dergelijks

Andere werkruimte, maar nu hoor ik mijn zoon de hele tijd
Wie heeft er een hoofdtelefoon met noise cancelling? Of kan ik beter zo'n bouwvakkersding opzetten? Maakt mij niet uit hoe ik erbij zit
Niet voor muziek, ik wil gewoon geen gesprekken/geluiden horen.

Maro

Maro

27-08-2020 om 17:09

Ik heb een nc headphone. Dan moet je muziek ophebben om andere geluiden buiten te sluiten. Heb ook zo'n bouwvakkers ding. Helpt alleen als je ook nog oordoppen in hebt

Kopzorg

Kopzorg

27-08-2020 om 17:18

Bouwvakkers ding

Als hier de hoorcolleges/ vergadering/ online les gelijktijdig vallen is er voor degene die terug moeten praten en headset oorschelpen met microfoon. (Zo'n set waar ze op callcenters mee werken) we hebben er in maart 2 aangeschaft. Dan hoor je alleen je eigen les/ vergadering. Er waren al 2 van die bouwvakkers dingen in huis en die worden gebruikt door degene die zich moet concentreren.
Jongste mag weer naar school en man mag weer naar kantoor dus op dit moment ligt het meeste ongebruikt in de la maar dat kan zomaar anders zijn. Vandaag had man en headset mee nadere kantoor, zoom vergadering met collega's op de andere locatie.

Die bouwvakkers dingen maken het oorverdovend stil.

Ik liep als logistiek ondersteuner/ dienst kantinebeheer/ huishoudelijke dienst veel met oortjes met muziek om niet constant halve lessen/ vergaderingen mee te krijgen. De pratende kant in ons gehorige huis kon niet op stil.

Mijntje

Mijntje

27-08-2020 om 17:25

dan is zo'n bouwvakkersding misschien toch handiger. Ik kan geen muziek hebben als ik me moet concentreren. Ik hoef met niemand te praten
Mijn jongste heeft er ook 1 trouwens, tegen alle prikkels, dus misschien moet ik erg ok maar 1..

Wat voor merk heb jij?

Kopzorg

Kopzorg

27-08-2020 om 17:29

Dat ligt er aan welk merk

====Heb ook zo'n bouwvakkers ding. Helpt alleen als je ook nog oordoppen in hebt=====
Voor kind met nah hebben we een heel goed merk aangeschaft. 3M peltor optime II
Daar komt echt weinig geluid doorheen. Hij hoort dan echt zijn vader niet praten als de kamerdeuren dicht zijn. De sirene van de brandweer die door de straat scheurt dan weer wel maar dat is ook een geluid dat je beter wel opmerkt als ze bij je buren komen blussen.

Mijntje

Mijntje

27-08-2020 om 17:36

Kopzorg

Dank! Sirenes en brandalarmen zijn wel handig

Annemarie

Annemarie

10-10-2020 om 21:27

David clark

Heb zelf een david clark 10s/dc niet goedkoop maar je bent totaal afgesloten van omgevings geluiden

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.