Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Victor Bierbooms

Victor Bierbooms

16-09-2020 om 15:18

*OUDERS GEZOCHT* Onderzoek Genderneutrale Opvoeding

Beste Ouders,

Mijn naam is Victor Bierbooms en studeer aan de Universiteit van Amsterdam. Momenteel doe ik samen met twee medestudenten onderzoek naar de ervaring van ouders die hun kind genderneutraal opvoeden. Hiervoor zouden we graag enkele ouders willen interviewen die hier bewust mee bezig zijn (of geweest). Het interview zal rond de 30-45 minuten duren en kan online of offline plaatsvinden, wat voor u het beste uitkomt. Neem graag contact op als u interesse heeft en u ons zou kunnen helpen!

Victor Bierbooms
06-23392477
[email protected]

Phryne Fisher

Phryne Fisher

16-09-2020 om 21:04

Definitie

Wat is jullie definitie van genderneutrale opvoeding? We hebben hier een tijdje iemand gehad die zijn kind echt als X opvoedde, wat er eigenlijk op neerkwam dat het jongetje niet met auto’s mocht spelen en jurkjes aan moest.

Victor Bierbooms

Victor Bierbooms

18-09-2020 om 14:16

definitie genderneutraal

In ons onderzoek bedoelen wij met genderneutraal dat men geen onderscheid maakt tussen de seksen en de daaraan toegeschreven eigenschappen, gedragingen en voorkeuren. Dit houdt dus ook in dat het kind zelf mag kiezen met welk speelgoed het speelt of welke kleding het draagt en er daarbij geen van de bestaande genderrollen opgedrongen worden. Zou u mogelijk ons in contact kunnen brengen met deze persoon? U kunt mij mailen of bellen!

Martina

Martina

18-09-2020 om 14:28

euh

ik heb al wat dagen geleden gemaild maar krijg geen respons

Victor Bierbooms

Victor Bierbooms

18-09-2020 om 14:59

respons

Ik heb via de mail contact met u opgenomen! Bedankt voor de reactie!

Ad Hombre

Ad Hombre

18-09-2020 om 16:42

Genderneutrale vader hier!

"In ons onderzoek bedoelen wij met genderneutraal dat men geen onderscheid maakt tussen de seksen en de daaraan toegeschreven eigenschappen, gedragingen en voorkeuren."

Kom op, mensen. Zo voedt > 90% van de mensen zijn kinderen op. Zelfs ik, die toch niet bepaald bekend sta als woke op dat gebied, liet mijn jongens met keukentjes en poppen spelen als ze dat wilden. Als ze een jurk of een rokje aan hadden gewild had ik daar misschien wel enig bezwaar tegen gehad, maar dat is nooit aan de orde geweest.

Blij om te horen dat mijn jongens genderneutraal zijn opgevoed. Zal ik ze vertellen!

Hun favoriete scheldwoord is trouwens 'homo'.

Dat krijg je ervan...

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.