Home » Forum » Ervaringen ivf

Ervaringen ivf?

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Sonne1
Ervaringen ivf?

Hai,
Mijn man en ik zullen waarschijnlijk nooit natuurlijk zwanger kunnen worden. Hij is zeer verminderd vruchtbaar en ook ik ben niet de meest vruchtbare. We lopen nu bij het ziekenhuis en hebben de eerste onderzoeken gehad. De kans lijkt groot dat we afhankelijk gaan zijn van IVF. Nu ben ik benieuwd naar ervaringen van anderen. Hoe lang zat er bijvoorbeeld tussen het eerste ziekenhuis bezoek en de eerste IVF behandeling? Was het zwaar? Etc?
Ben benieuwd!
Groet, Sonne

Anna3
Tips

De vragen die je stelt zullen door iedereen anders worden ervaren. Een aantal jaar geleden was hier een ivf-draadje, dat je in het archief zult kunnen vinden, als je ervaringen wilt lezen. Op de site van Freya, freya.nl, vind je ook een uitgebreid forum over ivf e.d.
Ik zelf vond het eerlijk gezegd meevallen. Het hoeft niet altijd zo ingrijpend en 'dramatisch' te zijn als de verhalen die je leest. Maar misschien ben ik erg nuchter. Scheelt natuurlijk ook veel dat wij het geluk hadden dat ik na ivf poging nr. 1 zwanger was. Ik hoop dat jij net zoveel geluk zult hebben.

Annemarieke
Sonne

Iedereen beleefd IVF op haar eigen manier. Ik heb het wel als belastend ervaren. Zeker de hormomen spuiten was ik niet blij van. Laat je heel goed voorlichten en kom samen met je partner tot een goede keuze. Wat kunnen jullie samen aan... zijn jullie sterk.. weeg dingen tegen elkaar af.
Heel veel sterkte en kracht bij het nemen van de juiste beslissing!

Liefs Annemarieke

Salie
Hier ervaring

Heb jaren in het draadje ivf meegeschreven. Onder de naam Ya.
Ik persoonlijk vond het goed te doen. Tuurlijk is het zwaar, dat zeker niet ontkennen.Ik heb in totaal 11 ivf behandelingen gehad. En 2 gezonde kinderen. Voor de eerste 5 ivf behandelingen, voor de 2e 3 en toen voor een derde ook 3, maar toen is het niet gelukt. Wat wil je allemaal weten?
Gr. Salie

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.