Home » Forum » Geeft cb een opdroogstreepje

Geeft cb een opdroogstreepje?

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

15 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Kanniet
Geeft cb een opdroogstreepje?

De vraag staat er al: geeft de CBtest een opdroogstreepje?
Alle redenen even daargelaten, het is eigenlijk niet mogelijk dat ik zwanger ben. Vanmorgen een CB test gedaan (gewoon, voel me anders dan anders) en in eerste instantie dacht ik dat er een vaag lijntje begon te komen (de eerste 2 min). Na 10 min. stond er eigenlijk niets, ja, heeeeeeeeel vaag. Dat geneuzel als je 'm precies goed in het licht houdt dan... Maar na 20 min toch wel aardig zichtbaar. Nu staat er een duidelijk streepje maar zo'n heel dun, scherp lijntje, alsof het met een kwastje met maar 2 haartjes is gezet. Begrijp je een beetje wat ik bedoel?
Ik heb best veel getest in de afgelopen jaren maar kan me niet herinneren dat CB zoiets te zien geeft als er niets is. Iemand van jullie ervaring?
Natuurlijk morgen weer een test, misschien ook wel ander merk erbij, maar voor nu dan deze vraag, omdat ik zo nieuwsgierig ben en er wel beetje zenuwachtig van word...

Linda99
Bij mij

Ik heb destijds allerlei merken testen gebruikt. Maar ik was toch het meest tevreden over CB. Die gaf gewoon *boem* duidelijk aan dat ik zwanger was. Eigenlijk al na 2 sec. ofzo. Dus ik denk als het zo vaag is dat het dan loos alarm is.

Er schijnt ook een digitale test van CB te zijn die twijfel helemaal uitsluit.

Maartje
Kantochwel?

Ik heb altijd geleerd dat een streepje een streepje is, en dat je bij een streepje altijd zwanger bent. Ik weet maar één geval waarin de test het verkeerd had. En ik weet ook zeker dat dit een enorme uitzondering is. Dus... kanniet, kan misschien toch wel?
Als je het echt zeker wilt weten, wacht dan nog een paar dagen, of ga nu eerst een test van het Kruidvat halen. Die zijn gevoeliger dan de CB. Dan weet je het zeker.
Ik hoop wel van ganser harte dat mocht je toch zwanger zijn, het kindje wel welkom is....

Therese
Cb

De cb-test geeft soms een heel dun tweede streepje. Dit streepje is duidelijk smaller dan de controlestreep en is vaak vals. Met name na de aangeraden afleestijd zie je ze regelmatig. De dure en net nieuwe kruitvattest schijnt het zelfde euvel soms te hebben.
Mijn tip is de goedkope kruitvat test van twee voor 5 euro (erg gevoelig en geen valse streepjes gedoe) of de cb digitaal (helemaal geen streepjes geloer).

liora
Kanniet

Hoi kanniet,

Ik heb ook vaak genoeg een negatieve test gehad waar ik echt met de beste wil van de wereld geen dun streepje bij kon zien. Jij ziet toch iets, dus misschien toch een sprankje hoop?

Laat ons weten hoe de volgende testen uitpakken!

Liora

liora
Kanniet

Ai wat naar Kanniet. Die onzekerheid is natuurlijk slopend.

En je temp is iets naar beneden gegaan, dat is ook eng natuurlijk. En dan al die onheilspellende voorspellingen van de artsen.....

Kan me voorstellen dat je enorm hoopt, ik hoop met je mee!! Over een weekje weet je echt meer.

Liora

Rembrand
Kanniet.

Ik heb het gevoel dat ik weet wie je bent.
[rest verwijderd vanwege privacy]
M.

Therese
Kanniet en kan misschien toch?

Begrijp ik nu goed uit je verhaal dat je een tweede test hebt gedaan, waarvan het streepje duidelijker en breder is? Dat klinkt wel erg positief en is zeker niet de normale gang van zaken bij valse te dunne en te vage streepjes ;)

Kanniet, kan misschien toch wel?
Wat ongelooflijk spannend en is daaar geen huisarts die aan de jas getrokken kan worden voor een allesbepalende bloedtest?

Rembrand
Kanniet.

Mijn duimen draaien op volle toeren meis.
Wat zou dit geweldig nieuws zijn voor jullie !!
M.

Kanookniet
Kanniet

Begrijp ik goed dat je NOD nog niet eens geweest is? Waarom heb je dan al getest? Ik vraag het niet om je aan te vallen, ook bij ons is een nieuwe zwangerschap vrijwel uitgesloten maar toch doe ik zo af en toe eens een testje. Als ik me anders voel of als ik om wat voor reden eens denk dat het wel eens raak zou kunnen zijn. Tot nu toe nul streepjes, ook geen ingedroogde of wat ook.
Ik hoop vooor je!

Therese
Kanniet

Het zware menstruatiegevoel hoeft niet meteen negatief te zijn. Ook bij een zwangerschap heb je menstruatie-achtige krampen door het innestelen en de hormonen die je baarmoeder laten groeien.

Wat zenuwslopend zeg! Ik hoop echt dat je positief nieuws mag krijgen.

mass
Ehm

Ik zeg toch streep, en streep is een streep....Toch maar ff gyn bellen en echo maken. Krijg je mss wat meer duidelijkheid.

succes!

mee1977
En toch

Zo zagen alle drie mijn testen er altijd uit, en inmiddels ook 3 prachtige meiden..

Ik begrijp dat je toch naar de gyn gaat, hopelijk kan hij goede uitsluitsel geven..

Linnie@
Eh...

Die van mij hebben er ook weleens uitgezien en toen was ik echt zwanger. Dus...ik hoop het zo voor je!

Gerdina
Kanniet

Knuffel omdat het zo vervelend is dat als je denkt die periode afgesloten te hebben, opeens die aanknop weer is aangezet. Ik hoopte zo voor je dat die nog een maand of 8 aan zou staan...
Fijn dat je de uitknop weer hebt gevonden en je weer verder kunt.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.