Home » Forum » Graag zwanger willen zijn maar niet mogen

Graag zwanger willen zijn, maar niet 'mogen'.

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
andersom
Graag zwanger willen zijn, maar niet 'mogen'.

Ben benieuwd of er hier nog meer vrouwen zijn die graag zwanger willen zijn, maar bij wie het is afgeraden.

Ik ben moeder van 2 kinderen en zou graag nog een derde willen hebben. Helaas is het nu niet verstandig om zwanger te raken, ivm psychiatrische problemen. Dat zie ik ook wel in, maar dat houdt niet in dat ik het moeilijk vind. Zeker daar net mijn schoonzus een kleintje heeft gekregen, terwijl haar andere kind nog jonger is, dan onze jongste.
Ik kan erg verlangen om voor zo'n hummeltje te zorgen.

Hopelijk hier wat herkenning.

(sorry, als ik mensen pijn doe, die graag willen, maar waar het juist niet lukt)

Biancka
Herkenning.

Ik ben de trotse moeder van een zoon en ik zou dolgraag een tweede kindje willen maar met mijn ziekte is het niet verstandig om aan een tweede zwangerschap te beginnen. Tijdens mijn eerste zwangerschap is mijn maagspier verkrampt waardoor ik niet meer kon eten & drinken en het leven van mij en mijn ongeboren kindje dus in gevaar kwamen. Jammer genoeg weten de doktoren niet wat er met een tweede zwangerschap gaat gebeuren en dus durfen we het niet aan ondanks dat mijn hart echt om een tweede schreeuwt. Mijn man durft het ook niet aan. Hij heeft liever 1 kindje met vrouw/moeder dan 2 kindjes en geen moeder meer. Mijn verstand zegt dat hij 1000% gelijk heeft maar mijn hart huilt elke dag weer om het feit dat er hier geen tweede kindje broertje/zusje komt voor onze zoon.

Ik denk eerlijk gezegd ook niet dat het gevoel ooit weg zal gaan. Ik hou zielsveel van mijn zoon maar toen we aan kinderen begonnen hadden we de hoop dat ons meerdere kinderen gegund waren.

Sterkte met je gevoelens want ik weet uit ervaring dat het niet makkelijk is.

Groetjes,

Biancka

andersom
Bedankt biancka

voor jou verhaal. Ik begrijp dat voor jou een 2e helemaal uitgesloten is. Bij mij is dat niet het geval. Stel dat ik over 3 jaar beter op de rails staat, dan is het wellicht wel haalbaar. Al ben ik met dan 38 natuurlijk wel wat verder om alles soepeltjes te laten verlopen.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.