Home » Forum » Hoe kan ditlichte streep geen streep

Hoe kan dit?[lichte streep / geen streep]

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

18 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Sonne1
Hoe kan dit?[lichte streep / geen streep]

Hai dames,
Een hele tijd geleden postte ik hier over mijn lange en zeer onregelmatige cyclus. Inmiddels heb ik een afspraak in het ziekenhuis staan. Maar, nu testte ik gisteren, en ja hoor, een heel licht maar zichtbaar streepje! Durfde daar niet echt op te vertrouwen, want heel licht. Maar overal lees ik, heel licht is ook een streep... Maar voor de zekerheid vanmorgen weer getest, geen streepje.... Hoe kan dit?? Ik lees overal dat juist 's ochtends je het beter kan zien. Geen idee waar ik nu op mag hopen!! Iemand dezelfde ervaring? Of ideeen hoe dit kan?
Groetjes, Sonne

Biene M.
Nee

Geen ervaring mee, maar wat spannend! Waren de testen van het zelfde merk? Ga je vandaag weer testen?

nijntje82
Sonne

Wat vervelend dat je in deze onzekerheid zit.
het ligt er een beetje aan met welk merk je hebt getest. Heb wel eens gehoord dat (volgens mij) predictor?? een vals positief streepje kan geven. En het kan ook zijn dat je een vroege miskraam krijgt. En anders zou ik het ook niet weten. Misschien zijn er ervaringsdeskundigen? Ik hoop natuurlijk voor je dat je zwanger bent en over een paar dagen een knal positieve test krijgt. De testen van kruidvat schijnen 1 van de besten te zijn.
Sterkte en succes.

Sonne1
3e test...

Bedankt voor jullie reacties, ik hoop ook nog steeds op een vette streep! De tests waren van ClearBlue. Gisteren avond kon ik het toch niet laten om een derde test te doen, weer een dun, vaag, maar toch wel goed te zien streepje... Pfoe, het wordt er niet duidelijker van. Gisteren was ik er van overtuigd toch wel zwanger te zijn. Constant wat stekerige buikpijn die ik niet eerder heb gehad, gevoel in mijn lichaam, etc. Vandaag voelt mijn lichaam echter weer helemaal normaal, dus nu weer juist het gevoel dat er niks is. Hoop echt snel duidelijkheid te hebben, toch wel erg moeilijk om nu geduldig af te wachten!
bedankt voor jullie reacties! Ik hoop eigenlijk ngo op een ervaringsdeskundige...

nijntje82
In dat geval

Lijkt me de kans groot dat je idd zwanger bent. En wil ik je voorzichtig feliciteren. Aangezien je een onregelmatige cyclus hebt weet je waarschijnlijk niet wanneer je NOD is of wel? Misschien nog een keer met kruidvat testen. en clearbleu digitaal. Die zegt gewoon zwanger of niet zwanger. Ik had tijdens deze zwangerschap ook 2 streepjes die voor mijn gevoel vaag waren maar ben 14 week zwanger nu! Ik hoop het ontzettend voor je. Laat je ons weten hoe het gegaan is?

Sonne1
Nijntje

Hai Nijntje,
Idd, geen idee wanneer mijn NOD is, het is echt enorm onregelmatig. Ik hoop zo dat je felicitatie terecht is, durf dat alleen nog niet echt te geloven. Die digitale test is wel al in huis, maar ik begreep dat je die niet te vroeg kan testen? Dat een 'gewone' test vroeger resultaat laat zien? En dan ben ik bang dat als deze gewone test al vaag is, je op die digitale helemaal niks ziet... Weet jij daar meer van?
Jij gefeliciteerd met jouw zwangerschap!
Groetjes,
Sonne

Fransien
Lichte streep is zwanger

Maar wat ze er niet bij vertellen is dat je ook al voor je NOD positief kunt testen, hoe verder voor je NOD hoe lichter de streep. En als je onregelmatig bent, kun je rustig nog maar 3 weken zwanger zijn, kortom nog een week moeten tot je NOD. Rustig blijven en over een paar dagen nog eens testen, als je dan een dikke streep hebt, gaat het helemaal zoals het hoort.
En gefeliciteerd!

Sonne1
Denk het toch niet :(

Heb net dan toch ook maar een kruidvattest gedaan, helaas was daar niks op te zien... Ik ga er nu toch maar van uit dat ik niet zwanger ben. Voel ook niks meer aan mijn buik. Als het anders is laat ik het nog weten!
Groet, Sonne

peggy
Misschien is het niets

hoi sonne,

misschien is het wel raak maar het kan ook zo zijn dat het schijn is. een vrouw van mijn mans collega wilde graag zwanger worden en de test gaf aan dat ze zwanger was. op de echo bleek toen niks te zien. ze wilde zo graag zwanger worden dat haar lichaam die hormonen aanmaakten en de test hier op reageerde. ze was dus schijnzwanger. nou hoop ik echt dat je wel zwanger bent en zul je misschien nog een test moeten doen of even bloed laten prikken in het zh. daar kunnen ze een hoop aan zien. laat je het ons weten en heel veel sterkte. liefs, peggy

Biene M.
Peggy

"ze wilde zo graag zwanger worden dat haar lichaam die hormonen aanmaakten en de test hier op reageerde. ze was dus schijnzwanger."

Dat kan niet. Hcg wordt niet door je eigen lichaam aangemaakt, maar door het embryo (althans, door één van de vliezen waar het embryo in zit). Sonne heeft waarschijnlijk een heel vroege miskraam gehad, net als de vrouw van de collega van je man. Een vroege zwangerschap die misloopt hoeft helemaal niet (meer) zichtbaar te zijn op een echo.

Tamara77
Biene heeft gelijk

zwangerschapshormoon wordt aangemaakt door de zwangerschap en niet door de zwangere....

peggy
Discussie gesloten

Bij deze discussie gesloten. ik blijf van mening dat je je zelf zwanger kunt kletsen als je het zelf te graag wilt. ieder zo zijn mening met alle respect. gr peggy

Rembrand
Pfffffffffff..

"Erger je niet, verwonder je slechts",,,,,,,,,,,,,,
M.

jel
Peggy

Huh?
Hoezo bepaal jij dat een discussie gesloten is? En dan ook met als reden dat jij het gewoon gelooft', ook al is het feitelijk gewoon niet mogelijk?
Daar schiet de vraagstelster toch niets mee op?

J.

Biene M.
Respect

Peggy, ik vind het niet zo respectvol om te zeggen dat iemand zichzelf zwanger gefantaseerd heeft wanneer ze feitelijk een vroege miskraam heeft gehad. En meningen kunnen verschillen, maar het is een feit dat hcg, wat zorgt voor een positieve test, in de vliezen van het embryo aangemaakt wordt. Daar valt dus niet over te twisten.

peggy
Sorry

sorry dat het even verkeerd begrepen werd. ik bedoelde te zeggen dat die vrouw van mijn mans collega wel degelijk schijnzwanger was en dus geen vroege miskraam heeft gehad. ik bedoelde dus niet persoon in kwestie op deze forum. en tuurlijk vind ik het heel erg dat iemand een vroege miskraam heeft gehad. dat gun ik niemand. en met discussie gesloten bedoelde ik te zeggen dat ik niet over het onderwerp door wou gaan en allerlei vingers naar mij toegewezen wilde krijgen juist om dit soort misverstanden te voorkomen.Maar jullie gingen er op door en nu is het ongewild toch gebeurd. zo zit ik echt niet in elkaar maar wordt wel respectloos genoemd. Vind ik ook niet terecht.

Rembrand
Schijnzwangerschap.

Je kan wel schijnzwanger zijn, maar dan krijg je geen hogere hormoonwaardes.
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/zwangerschap/17008-schijnzwangerscha...
M.

Sonne1
Och jee

Och mensen, wat een discussie opeens! Ik denk niet dat er bij mij sprake is geweest van een vroege miskraam. Ik heb heel internet doorgestruind en er is veel geschreven over lijntjes bij de CB. Op meerdere plekken lees ik dat een vaag, maar dik lijntje, betekent dat je zwanger bent. Een heel dun lijntje (soort pennenstreepje), niet in het midden van de test zou niks betekenen, een soort opdrogingslijntje zeg maar. Dat was het bij mij. Dus ik ga daar maar van uit. Schijnzwangerschap was het ook echt niet, het lijkt me leuk om zwanger te worden maar ben er nog niet heel erg mee bezig omdat er ook een paar andere dingen in ons leven spelen. Inmiddels nog steeds niet ongesteld echter, wat wel heel frustrerend is. Binnenkort mijn eerste afspraak in het ziekenhuis.
Groetjes!

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.