Home » Forum » 1 kinderwens » Operatie myomectomie voor kinderwens heel graag jullie reacties

Operatie myomectomie voor kinderwens, heel graag jullie reacties

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Anniwannie
Operatie myomectomie voor kinderwens, heel graag jullie reacties

Hello allemaal!
Ik hoop dat jullie wat ervaringen willen delen..
Eind deze maand staat er een operatie gepland. Nml een myomectomie via buiksnede. Deze operatie is de enige kans op nog zwanger worden. De chirurg schat de kans dan op 30% het is ofwel de operatie ondergaan ofwel een baarmoederverwijdering na verloop van tijd
Ik ben enorm angstig .. vrees dat ik de opatie zal afbellen en toch niet zal doorzetten. Probleem is door de verschillende meningen van verschillende dokters ik het vertrouwen kwijt ben. De ene dokter zegt dat ik best baarmoeder laat wegnemen en een dokter wil me nog opereren.
Ik ben helemaal het noorden kwijt! Mensen die zulke operatie ook hebben gehad? Alvast veel dank!
Grtjs
Ann

Albert
Ja

Mijn vriendin heeft zo'n soort operatie gehad, zo'n 15 jaar terug. Bij haar zaten de myomen deels aan de binnenkant van de baarmoeder

We waren onder behandeling bij een Belgische fertiliteitsspecialist die zei dat de myomen binnen in de baarmoeder eruit moesten om een ivf behandeling aan te laten slaan. In Amsterdam zat een specialist die daar een behandeling voor had. (van binnenuit wegschrapen van de myomen, door de vagina, dus zonder snede)

Na de myomectomie hebben we twee ICSI behandelingen gehad zonder resultaat. Naderhand kregen we toch twee kinderen op de natuurlijke manier. Dus mogelijk heeft het toch geholpen.

De specialist heette De Blok uit het OLVZ in Amsterdam. Er zit nog wel een myoom aan de buitenkant maar die heeft tot nu toe geen grote problemen gegeven.

Let wel, jouw situatie kan natuurlijk heel anders zijn.

Guppie
Oestrogeendominantie

Vleesbomen hebben te maken met oestrogeendominantie, leverwerking, tekorten aan voedingsstoffen enz. Operatie kan misschien nodig zijn maar doet niets aan de oorzaken.

Reksi
Sterkte!

Ik kan alleen maar zeggen, heel veel sterkte! Ik heb er geen verstand van om mee te kunnen praten. Ik hoop dat je kinderwens uitkomt.