Home » Forum » 1 kinderwens » Vriendin met sterke kinderwens

Vriendin met sterke kinderwens

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Kamerplant11
Vriendin met sterke kinderwens

Zoals de titel al zegt, heb ik een vriendin met een sterke kinderwens. Ze is 27 en ze had al graag twee kinderen gehad. Maar helaas altijd de verkeerde mannen getroffen.

Ze was altijd de mooiste van ons 2 en kreeg dan ook de meeste mannelijke aandacht. Dat ik als eerste op mn 20 een relatie kreeg (die nog steeds loopt), was dan ook een verrassing.

Nu ben ik 8 maand zwanger en ik merk vanaf t begin dat ze jaloers is. Wat ik snap. Ze heeft nog niet zolang een vriend die in de feestende puberfase is blijven steken. Feestjes, drank en jointjes, woont nog gratis thuis. Ze wil met hem verder, maar ik twijfel soms of dat wederzijds is. Dan nu het "probleem".. Ze wil op korte termijn kinderen, hij wil nog minimaal 6 a 7 jaar wachten. Nu is ze achter zijn rug om bezig zwanger van m te worden en daar ben ik dus van op de hoogte. Maand terug dacht ze zwanger te zijn en het eerste wat hij riep was weghalen. Ik gun het haar en gezegd dat ze met m moet gaan praten. Hoe hij hun toekomst ziet. Ze beaamt dit om het vervolgens weer te vergeten en komt dan met een nieuwe methode op de proppen. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen appje krijg met ideeën en ben er ook wel zo langzamerhand klaar mee. Dan denk ik doe maar lekker. Maar probeer haar dan toch maar weer om te praten

Als ik het haar vriend vertel, zal ze me het nooit vergeven. En dat wil ik ook niet. Maar het idee dat ik het als enige weet en er wellicht iets aan kan doen begint ook te knagen.. Wat zouden jullie doen?

@Emma
praten

Toch maar eens serieus met haar gaan praten. Een kind stiekem krijgen van een man die dat niet wil is behalve onaardig ook een groot risico.
Aan de andere kant: zij wil graag een kind en dat gaat niet lukken met deze man. Daar mag hij ook serieus mee omgaan. Ik denk dat hij beter af is met een vrouw die ook geen kinderen wil. Alleen maar "Weghalen" roepen is kwetsend voor je vriendin. Zij zouden zichzelf én haar kinderwens serieus moeten nemen.
Hou het bij je vriendin en ga niet achter haar rug om naar hem toe. Echt niet tussen komen, straks heb jij het gedaan.

AnneJ
KID of bedevaart

https://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis/Ziekte/Spermadonor

Adviseer haar KID. Een kind met een man die niet wil en ook nog eens een kwast is is het echt niet waard.

Verder heb je ook nog de diverse magische middelen.

http://www.meertens.knaw.nl/bedevaart/bol/plaats/512

"Medio 1997 veranderde het karakter van Molenschot als bedevaartplaats. Was tevoren de Annaverering praktisch tot een parochiële viering teruggevallen, de onverwachte partnervinding en zwangerschap van Neerlands bekendste verloskundige, bracht een herleving van de cultus door vereerders (met name alleenstaande vrouwen) van buiten de parochie op gang."

@Emma
Molenschot

AnneJ: ik ben daar ooit ook geweest. Helaas geen mannen met kinderwens getroffen ;-) maar het is een leuke plek.
Kid is realistischer.

Kamerplant11
@Emma en AnneJ

Ten eerste bedankt voor jullie reacties.

Zomaar naar haar vriend toe stappen ga ik inderdaad maar niet doen. Dan ga ik de schuld krijgen ja.. buiten dat heb ik het idee dat ie sowieso niet echt behoefte heeft aan ons leren kennen dus of ie het ook zou geloven.. Al heb ik wel het idee dat ie iets vermoedt. Hij schijnt nu condooms te dubbelchecken en voor het zingen de kerk uit. Met condoom dus..Dus misschien heeft ie niet eens hints nodig van anderen.

Een goed gesprek met haar, ja dat zou ik wel willen en heb ik ook echt geprobeerd, maar luisteren doet ze niet. Zwanger raken van een donor wil ze ook niet, ze wil dat samen met iemand. Met hem.

Denk dat met haar praten het enige is wat ik kan doen..

@Emma
praten

Ja dat is het enige dat je moet blijven proberen. Oók als ze toch "per ongeluk" zwanger is en ruzie krijgt met haar vriend.
Kinderwens kan rare dingen doen met mensen. Niets is zo onberedeneerbaar als dat.

Niki73
Dit wordt een ramp

Dit is toch een recept voor een ramp? Zij raakt zwanger, hij wil het niet, eist abortus, laat haar alleen achter, of eist het kind de helft van de tijd op. Al die scenario's wil zij niet. Zeg het haar heel duidelijk. Met deze man krijgt ze geen huisje, boompje, beestje. Wil ze dat samen met een man, dan snel een ander zoeken!

Tamar
27

is nog niet zo oud toch? Alleen moet ze die man dan wel buiten het feestcircuit zoeken. Sport, vrijwilligerswerk, dat soort dingen.

Guppie
Iets in haar

trekt zo'n man aan. Daar over praten. Als je te graag wil, trek je de eerste de beste lul de behanger aan. En verlatingsangst en bindingsangst trekken elkaar aan. Kunnen patronen zijn uit iemands jeugd. Een kinderwens kan ook een wens zijn om snel volwassen te worden, wat natuurlijk niet van kinderen zou moeten afhangen. Daarbij is het beter om eerst een nestje te bouwen, alvorens eitjes te leggen; samenwonen dus, wat met zo'n man dus (nog) niet aan de orde is.