Home » Forum » Weer geen geluk

Weer geen geluk

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
peggy
Weer geen geluk

Nou meiden, de dagen verstreken na de 5e iui. Ik dacht vanmorgen nog ik zit op dag 13. Vorige keer werd ik op dag 12 ongesteld dus had ik goeie hoop dat ik zwanger zou zijn. Maar vanmiddag bij mijn schoonouders bewees het wcpapiertje het tegendeel. Wat een gezellige dag moest worden is gedeeltelijk gelukt maar ook gedeeltelijk gevuld met intens verdriet. Ik werd getroost door mijn schoonzusje die helemaal geen kinderen kan krijgen. Ze snapt hoe ik me voel ook al heb ik een geweldige zoon.ze zei dat ik een pauze in moest lassen, is allemaal zo intens. De eerste uitgangsecho is pas 9 januari en dat is voor de laatste ronde in mijn cyclus te laat. Ik moet dus een maand zelf aanklooien. Mijn hoop zakt me steeds meer in de schoenen. Ik voel me zo ontzettend rot en ook wat depri. Ik hoop echt nog steeds van harte dat het me mag lukken. Om zwanger te worden van een tweede kindje.

Vertigo
Wat rot

Spijt mij (en velen hier met mij) enorm voor jullie.

app-sent

tam8erberg
Sterkte

Heel erg veel sterkte. Ik hoop dat je het rotte gevoel een klein beetje van je af kunt zetten en toch kunt genieten van de kerst!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Asa Torell
Ach peggy

Wat akelig! Ik hoop zo dat het er in 2012 gauw heel anders mag gaan uitzien voor je! (en wat verdrietig ook van je schoonzus, wat een verdriet voor één familie).

Valkyre
Oh peggy

Wat verschrikkelijk naar weer. :-(

Hier geen veranderingen - de HSG heeft geen afwijkingen laten zien, en verder weten we dus nog niks.

Heel veel sterkte, meis.

groet, Valkyre

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.