Home » Forum » Donkerbruin bloedverlies

Donkerbruin bloedverlies

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

15 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
merry
Donkerbruin bloedverlies

ik heb een vraagje, ik ben acht weken zwanger, en nu heb ik telkens wat donkerbruin bloedverlies, niet veel maar het is er wel. nu heb ik gisteren met de arts gebeld, die zei doe maar even rustig aan, en even bellen als het erger wordt. ik heb aanstaande dinsdag weer een echo.
ik begin het echt nu zo langzamerhand eng te vinden. we zijn al zo lang bezig geweest om een kindje te maken. 6 jaar in de mm. nu eindelijk is het zover, en dan krijg je dit.
heeft iemand ervaring hier mee, de arts zei wel ik moetst me niet druk maken dus dat probeer ik ook wel, maar makkelijk is het niet.
liefs merry

Manda Rijn
Lijkt mij niet ernstig

een miskraam kondigd zich aan met helder rood bloed, althans dat is wat ik weet.

Donkerbruin is oud bloed. Ik denk aan een gesprongen adertje of anders wat innestelingsbloed. Uitzitten tot dinsdag, bah dat duurt dan wel erg lang nog.
Ik zou het echo buro even bellen en vragen of je eerder terecht kan, kan vast wel even tussendoor.

Mayte
Ook gehad

Hoi Merry,

Ik heb het zowel bij mijn eerste zwangerschap gehad, als bij deze zo rond de 7/8 weken. Duurde een paar dagen en ik was er beide keren net zo door van slag als jij. Het is inderdaad vast een gesprongen adertje zoals Manda Rijn zegt. Zolang het maar bruinig bloed is en niet veel hoef je je niet druk te maken.

Fijn dat je in ieder geval snel weer een echo hebt.

Sterkte, Mayte

Therese
Merry

Al mijn miskramen kondigden zich aan met veel helderrood bloedverlies in combinatie met veel buik en rugpijn. Echt krampen en de maandverbandjes waren niet aan te slepen. Mocht je eventueel nog wel helderrood bloed verliezen hoeft dit ook nog niks te betekenen, pas in combinatie met heftige krampen is het mis.

Bruin bloedverlies betekent oud bloedverlies. Zelfs nu kun je nog wat oud bloed van de innesteling verliezen. Sowieso is de baarmoeder beter doorbloed tijdens de zwangerschap en kanpt er snel een adertje door gemeenschap, grote boodschap of zomaar.

Het moet ontzettend spannend zijn deze periode en bloed is het laatste wat je wil zien. Toch komt het heel vaak voor en is het meestal onschuldig. Ik zal aan je denken en ik wens je veel sterkte in deze onzekere tijd.

Liefs Therese

Merel78
Merry

Mijn zusje heeft dit ook gehad, twee keer, tijdens haar zwangerschappen en ze heeft twee keer een gezond kindje gekregen. Was wel altijd 'oud' bloed, dus bruine veegjes. Zelfs rood bloedverlies hoeft nog niet altijd een miskraam te betekenen, weet ik - gelukkig - uit ervaring. Ik heb tijdens de zwangerschap van mijn dochter een flinke plas (rood) bloed verloren (met 10,5 week). wel uiteindelijk gestopt, en wat het geweest is, geen idee. Maar gelukkig een goede echo en zo'n 6,5 maand later een gezonde meid. Kramp heb ik toen idd. ook niet gehad, voelde helemaal niks.

Ik wens je heel veel sterkte, nu het even zo spannend is, en hopelijk heb je over 7 maanden een prachtig kindje in je armen!!

Liefs, Merel

merry
Dank je wel

fijn om zulke reacties te krijgen, ben weer wat gerustgesteld. heb nog steeds wel oude troep, en ik wil nog steeds heel graag een echo,maar ik denk dat iedereen elke dag wel een echo wil hebben hihih. bedankt voor de snelle reacties.
liefs merry

krin
Merry

De enige keer dat ik bloedverlies had, was ook de enige keer dat ik geen miskraam bleek te hebben gehad (3x missed abortion) en het kind gewoon lekker zat en bleef zitten. Dus het hoeft inderdaad niets te betekenen. Sterkte met afwachten, kan me voorstellen dat je zenuwachtig bent.

EsmeePF
Merry

Ik heb bij 3 zwangerschappen bijna de hele zwangerschap door bloed verloren. Niet alleen oud bloed maar ook helderrood bloed. Toch zijn die zwangerschappen wel goed gegaan en zijn de resultaten daarvan nu 4 jaar, 2 jaar en 4 weken oud. Het hoeft dus niks te betekenen.
Hoop dat je een goede echo hebt, dat is altijd fijn!

merry
Morgen echo

ik heb het voor elkaar, ik mag morgen voor echo, op goede vrijdag dus dat moet geluk brengen zou ik zeggen
ben blij dat de arts zei, kom morgen maar, hij zal wel ziek zijn van mijn gezeur hahahah. dus ik hoop dat ik goed nieuws krijg morgen en dat we hartje weer mogen zien kloppen.
jullie horen het morgen wel van me.
liefs merry

Manda Rijn
Fijn

dat je morgen terecht kan ! Waarschijnljk niets aan de hand, succes en laat je het nog weten ?

femmetje
Merry

Ik heb het bij allebei mijn zwangerschappen gehad! en nog best lang ook. De 1ste was een tweeling zwangerschap ben toen 1 van de 2 verloren en heb bij hem nog tot week 15 bruin verlies gehad!
Bij de 2de kreeg ik het met 7 weken en had het wel bijna elke een beetje... tot week 12 geloof ik.

Hoop voor jullie dat het niets is!!
Succes met de echo morgen!!
Laat je snel wat horen??

Liefs femmetje!

Therese
Succes

Ik zal aan je denken morgen! Laat het een zeer 'goede' vrijdag zijn!!!

merry
Helemaal goed

ik heb het hartje gezien, de grote is precies goed 17,3 millimeter, dus precies 8 weken en 2 dagen, en dat klopt ook volgens onze berekening.
ik hoef me verder geen zorgen te maken over het feit van het oude bloed, maar de arts wil wel graag dat ik het rustig aan doe, omdat elke keer als ik vloei, gebeurt het als ik wat druk ben.
maar wat ben ik blij en gerustgesteld!!!!!
ik ga maar maar eens genieten van het feit dat ik echt zwanger ben!!!!!
liefs merry

Merel78
Fijn!

Merry, wat fijn voor je!!! Houd je lekker kalm, en geniet van het feit dat je echt, echt, echt zwanger bent!

Liefs, Merel

EsmeePF
Merry

Wat fijn voor jullie dat het er allemaal goed uitzag op de echo! Een kloppend hartje, dat is toch het mooiste dat er is he. Geniet van je zwangerschap!

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.