Home » Forum » Extra vitamines 0

Extra vitamines?

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Petal
Extra vitamines?

Slikken jullie nog iets tijdens de zwangerschap, naast foliumzuur? Ik niet, vorige keer ook niet, maar vroeg me af of ik me beter zou voelen als ik het wel zou doen. Op het moment ben ik erg moe en ik zie er heel bleek uit met zwarte ringen onder mijn ogen.

Er is hier zoveel keus dat ik het maar bij foliumzuur gehouden heb (zit wel calcium en vitamine d in) maar zou al dat omega 3 etc nou echt goed zijn voor de baby?

Massi Nissa
Gewoon een multivitamine

Ik slik iets dat geloof ik "Vitaal Zwanger" heet (doet me denken aan een zwangere bejaarde op de een of andere manier). Daar zit alles wel zo'n beetje in (naast foliumzuur). Of het echt uitmaakt, weet ik niet. Je kunt volgens mij beter af en toe verse vis eten dan Omega 3 slikken, maar misschien zie ik dat toch verkeerd ;-).
Erg he, die moeheid de eerste maanden. Ga maar lekker vroeg slapen en laat alle sociale dingen even aan je voorbij gaan (behalve als ze echt heel leuk zijn).
Groetjes
Massi

liora
Petal

Als je zwarte kringen hebt kan dat door ijzergebrek komen. Misschien even bloed laten prikken?

Liora

Petal
Massi

Jij slikt dus wel vitaminen, ben benieuwd of nog meer dat doen.

Vis kan ik helaas niet door mijn strot krijgen - dat heb ik de 1e zwangerschap nog wel geforceerd maar nu toch maar niet meer.

Helaas is het hier superdruk omdat we volgende week verhuizen en er vorige week een re-organisatie op het werk was waar ik nog niet weet hoe ik sta. Er maalt dus veel door mijn hoofd en dat helpt niet bij het bijslapen.

Petal
Liora

Ik heb donderdag de intake bij de vk dus dan wordt er bloed geprikt. Ik zal dan ook nog wel even vragen of vitaminen nou handig zijn of niet.

Op zich eet ik best gezond maar misschien ietwat eenzijdig.

Massi Nissa
O meid

Verhuizen en onzekerheid op je werk, dat is wel veel. Probeer in elk geval je slaap te pakken, ga desnoods om acht uur 's avonds al naar bed en zet een DVD-tje op van Het Kleine Huis op de Prairie (of waar je ook maar lekker bij in slaap valt). Ik luister vaak in bed naar radio 1, is er bij jullie geen ietwat saaie talk radio om zachtjes aan te zetten?
Groetjes
Massi

Regien
Wel

Ik slik al maanden een multivitaminen voor zwangere vrouwen met de omega vetzuren, de gynaecoloog raadde me aan dat te doen. Ik voel me er goed bij. Omdat ik vegetarisch ben was ik wat bang voor ijzertekort maar daar merk ik tot op heden nog helemaal niets van!

dc
Multivitamines

Ik slik regelmatig een weekje multivitamines voor zwangeren. En dan weer een weekje niet.

Verder drink ik regelmatig extra ijzerhoudend water (kun je bij de apotheek krijgen), en roosvicee ferro (als ik dat in huis heb, moet geimporteerd worden), want ik kamp aldoor met bloedarmoede.

Regien
Wat ik slik

Ik slik 'Compleet mama plus' met visolie van Davitamon. Alle dagen 1 tablet.

elinde
Ik slik

sinds dat ik weet dat ik zwanger ben mama fit. daarnaast neem ik voor mijn ijzergehalte op peil te brengen gedroogde abrikozen. ik kan namelijk al heel moeilijk tabletten slikken, dus dan is dat een goede oplossing voor mij, omdat ik dat wel lekker vind.
alhoewel ik momenteel even niets lekker vind.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.