Home » Forum » Manda rijn

Manda rijn

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

25 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tarole
Manda rijn

Lieve Manda Rijn. Ik ben erg nieuwsgierig. Ben je al bevallen? Hoe staat het ermee? Hoop dat alles goed gaat/is gegaan. Ondanks bouwvakkers is de temperatuur voor jou gelukkig wel gedaald.

Groetjes, Tarole

Manda Rijn
Wat leuk

ik weet je andere of vorige nick niet maar wat aardig dat je zo naar mij vraagt.

Hier nog geen baby, maar wel donderdagochtend om 8 uur, spannend ! Ik mag als eerste die dag en dan ben ik zondag weer thuis met de baby. Ik heb een heel goed gevoel bij de arts en dit ziekenhuis, ik was net nog op gesprek en ik voekl mij in goede handen.

Het is nog steeds ontzettend onwerkelijk dat ik over 2 dagen mijn dochtertje vast heb. De bouwvakkers bij de buren vallen mee, ja wat gezaag en getimmer maar ach valt ook wel mee. Bovendien hebben wij zo veel ergere verbouwingen gehad dat ik er aan gewend ben geraakt ;-)

Mezelf kennende zal ik zondag wel even achter de pc kruipen om te laten weten dat ze er is. Oh ik ga voor de 5e keer even mijn tas nalopen, even wat handiger alles inpakken, misschien is de koffer toch ngo wat handiger dan die weekendtas ;-)

liora
Pen en papier

Hoi Manda,

Neem ook pen en papier mee in je tas, was ik vergeten, en je wil allerlei lijstjes maken en dingen opschrijven die je anders weer vergeet.

Groetjes,

Liora, ik tel de dagen met je mee!

Petal
Jaaaa

Ik ben ook zo benieuwd. Donderdag al! En hoewel ik het volkomen begrijp dat je haar naam niet op het forum gaat zetten (doe ik ook niet) ben ik wel heel benieuwd. Email je me een fotootje? Onze zoon is echt een mengelmoes, met idd een beetje rossig haar!

Asa Torell
Zondag pas

nee toch ;-)??? Kun je niet iemand charteren om ons hier op Ouders Online even op de hoogte te stellen donderdag? We zijn dan natuurlijk wel zeer benieuwd! In elk geval veel succes en ik hoop dat het allemaal super zal gaan!

Manda Rijn
Sinilind?

ik weet niet of je dit nog leest maar zou jij anders op het forum kunnen laten weten dat ze er is ?

Ik zal je sms'en donderdag !

Manda Rijn
We zijn weer thuis

met zijn viertjes ! Alles gaat goed, Mandarijntje was bij de geboorte 3125 gram en 50 cm, dunner en langer dan dochter1, ze heeft een platter echt Koreaans neusje en zwartbruin haar, heel schattig. De keizersnede verliep echt super, later nog wel wat ingrepen nodig gehad ivm bloedverlies, maar ben nu ok.

Grote zus is gek op d'r maar vindt het niet leuk als ze huilt, we zijn nu op haar aandringen haar video's aan het bekijken toen zij een baby was ;-)

Manda Rijn
Oh ja

even dit met jullie delen, op dit moment zit dochter1 met dochter2 op schoot haar video's te bekijken, ach ach wat een geluk dit.

Kraamhulp is boven aan het zuigen en de was aan het doen en ik zit weer eens wat te oo'en. Heel pro-actief type dus perfect, ze blijft geloof ik nog 4 dagen.

En wat zo gek is aan dit kind, ze heeft van die grote voeten en lange tenen ! Van die hoera tenen die omhoog steken waardaar alle sokken raar zitten.

Guinevere
Van harte

Gefeliciteerd met dochter 2! Fijn dat alles zo goed gaat. Ik vond van de jongste trouwens ook dat ie van die grote voeten en lange tenen had toen hij net was geboren, dus wat dat betreft...geen zorgen. Hij heeft nu zéér beschaafde voeten (2 jaar oud, maatje 21).

Tarole
Fijn

Ik ben blij dat het zo goed gaat. Wat fijn dat je ook zo kan genieten. Een hele fijne tijd.

Tarole

Elke
Manda!

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je 2de dochter!!! Geniet ervan.

Liefs Elke

Mamvantwee
Gefeliciteerd

Ook namens mij. Ik heb je berichtjes gevolgd de laatste tijd, vandaar dat ik even langs kom in deze rubriek.

groet, Mamvantwee

Rafelkap
Gefeliciteerd

met je nieuwe mandarijntje! Heel veel geluk met je gezin.

Manda Rijn
Bedankt!

het is zo leuk, ja die nachten beginnen hun tol te vragen maar ach we slapen s'middags een uurtje extra nu de kraamhulp er nog is.

het is zo'n vrolijk iets om na zoveel jaar nog een keer een baby te krijgen. Er wordt veel gelachen, we zijn veel relaxter (moet de baby nog een keertje deze week in bad ?), het is grappig om die grotere kinderen rond die ene baby te zien staan "slaapt ze nu of doet ze altijd zo ?". Ik geloof dat de kinderen die hier net waren niet eens naar de baby gekeken hebben maar direct naar zolder zijn gegaan met dochter1 ;-)

ja gezellig, verschillende buren zijn al langs geweest getriggered door de ballonnen en slinger, mooie en leuke kadootjes, mijn zus was speciaal naar Den Bosch gereden voor de lekkerste bosche bollen (echt lief !). Echt zo feestelijk.

En de baby, ach die ligt zo tevreden nu in de box, mijn borsten zijn expolosief gegroeid dus ook met de bv zal het wel goed komen (heb nu helaas kloven dus moet kolven).

Mien*
Gefeliciteerd!

Het geluk lijkt van het scherm af te spatten!

Van harte gefeliciteerd met dochter 2!

wil40
Gefeliciteerd manda!

Van harte gefeliciteerd met je 2e dochter! Veel geluk voor jullie viertjes!

Hillary
Gefeliciteerd

Gefeliciteerd Manda, veel geluk met zijn viertjes.
Hillary

Manda Rijn
Nikus

kan je mij emailen, ik heb je adres niet meer (voor het kaartje !).

sharon*
Gefeliciteerd

Is jullie van harte gegund! Veel geluk!

Margriet*
Hee manda

gefeliciteerd met jullie dochter. Het geluk spat inderdaad van het scherm en je klinkt erg relaxt. Fijn hoor dat je zo aan genieten toekomt.

Petal
Wow

Gefeliciteerd met jullie tweede wonder! Ben zo blij voor jullie en hoop dat alles zo lekker relaxed blijft.

Astertje
Fijn dat het allemaal zo goed is gegaan!

Manda,

Wat heerlijk om te horen dat het allemaal goed is gegaan en dat je weer lekker thuis bent !
Super en natuurlijk: gefeliciteerd !!!

Linnie@
Van harte

Van harte Manda!!!

Manda Rijn
Hartelijk dank!

hier gaat het uitstekend, de baby is nu een week en nog wat dagen oud en alle 4 zijn we heel relaxt en gelukkig. Het is heel gezellig. Hier in de straat is het geweldig, van verschillende mensen in de straat lieve kaartjes en leuke kadootjes gekregen, echt heel attent en ik had dat bniet verwacht aangezien we hier nog maar zo kort wonen. Bijna dagelijks kraambezoek maar niet meer dan 1 bezoek per dag, ook erg leuk.

Geweldige tijd zit ik nu in, ik ben zo gelukkig !

wiggie
Van harte

Hoi Manda!
Van harte gefeliciteerd. Fijn dat alles goed is gegaan in het ziekenhuis. GEniet van je kleintje(s).
Liefs van Wiggie

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.