Home » Forum » Massi

Massi

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Valkyre
Massi

Vroeg me af hoe 't met je gaat, afgezien van de dikke enkels? Ik vond de laatste loodjes toen behoorlijk zwaar, en jij? Ik hoop dat je een beetje fit bent. Heb je al verlof? Ik weet niet precies hoever je bent :-)

Massi Nissa
Valkyre

Ja hoor, ben al precies een week met verlof - zie je niet hoeveel ik op OO zit, haha? Ik ben helemaal niet fit, integendeel, ik lijk wel een hoogbejaarde met longemfyseem en een hernia. Gelukkig hoef ik nu ineens niet zoveel meer. Of, nou ja, ik heb een waslijst aan dingen die ik nog moet doen vanwege de nesteldrang, maar als het er niet meer van komt, overleven we het ook wel. Als je nog begrijpt wat ik bedoel.
Lief dat je het vraagt, trouwens!
Groetjes
Massi

dc
Nesteldrang aargh

Vanochtend veel te veel geld uitgegeven aan spullen voor het huis (nieuwe deurmat, een nieuwe douchehouder, badmat, etc etc etc). die nesteldrang is echt duur zeg!

Valkyre
Oh ja nesteldrang

dat had ik ook, maar ik was echt gehandicapt tegen die tijd. Dat was dus vooral zwaar voor m'n man - hij was nog niet met de ene klus klaar of ik zeurde alweer over de volgende!

Roosje Katoen
Geheel ot

Door al deze berichtjes moet ik steeds aan massipulami denken ;-)

Massi Nissa
Ik laat het weten, hoor

Als ik zelf niet achter de pc kan, zeur ik wel of mijn man een berichtje plaatst ;-). Mijn dochter denkt nog steeds dat het helemaal geweldig wordt, zo'n baby. Het arme keind heeft geen idee van wat haar te wachten staat, haha.
Die nesteldrang beslaat hier twee A4-tjes met 'dingen die ik nog moet doen'. Heb er vandaag twee gedaan tot nu toe. Als ik die lijst wil afmaken, moet het kind nog minstens twee maanden blijven zitten. Er komt namelijk niet zo gek veel meer uit mijn handen, ik ben zooooo lui geworden.
Groetjes
Massi

dc
Hulp inschakelen

Ik krijg zo bezoek van de 14jarige zoon van een vriendin die graag wat wil bijverdienen. Hij gaat dus lekker de tuin opruimen :-) Ik zie mezelf niet meer blaadjes van de grond halen, dus ik ben erg blij met zijn hulp!

Ik zal ook eens informeren hoe hij denkt over stofzuigen enzo ;-)

Massi Nissa
Lol dc

Ik zie die puber al beteuterd stotteren als jij hem presenteert met een waslijst aan huishoudelijke klussen. Schattig dat hij je helpt! Ik heb hier een moeder die elke dag belt en aanbiedt om te komen helpen, terwijl ze op het moment enorme reumaklachten heeft en een nekhernia. Dat gekke mens. Al had ik twee gebroken benen, dan mocht ze nog niets zwaarders tillen dan een kopje koffie. Gelukkig kan ik haar verzekeren dat het hier allemaal keurig aan kant is (ahum, zolang je niet te krek kijkt) en dat ik alleen nog maar wat draadjes aan het afhechten ben, so to speak.
Mijn vader moet nog wel even komen, want ik moet nog een lampje boven de commode en dat soort dingen.
Groetjes
Massi

Krin
Heerlijk om te lezen

andermans laatste loodjes. En het gloedvol verwachten dat van het scherm spat. Ik mag het van mezelf eigenlijk niet zeggen, maar voor deze keer maak ik een uitzondering, omdat je het toch al doet: geniet ervan. Zeker ook van het lui zijn, tis nu of nooit, nietwaar?

dc
Vrienden

Mijn beste vriendin is alleenstaande moeder van 3 (14, 5 en 2) kinderen. En die biedt ook steeds aan mij te helpen!! Ja, doei!

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.