Home » Forum » Miskraam 15

Miskraam?

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
zaatje
Miskraam?

Weet iemand hoe het voelt/er uit ziet als je een miskraam hebt gehad? Ik zou namelijk 8 weken zwanger zijn en sinds twee weken bloed ik. Ik heb naar mijn idee wel 'iets' verloren, maar of het een stolsel, weefsel of het vruchtje was?? Geen idee.

Liefs, Astrid

Biene M.
Echo

Lieve Astrid, laat een echo maken! Als je een vruchtzakje hebt opgevangen is dat duidelijk, maar ik heb twee spontane miskramen gehad en als er opeens een heleboel bloed en klontjes in de wc belanden, is het gewoon niet zo duidelijk. Als je 8 weken zwanger zou moeten zijn, geeft een echo absoluut duidelijkheid.

Sterkte, hopelijk is alles goed, maar de kans is natuurlijk groot dat het mis is.

nijntje82
Zaatje

Wat een onzekerheid, bah! Wat Biene ook al zegt, laat een echo maken. Daarop zou je een vruchtje met kloppend hartje kunnen zien op dit termijn. Een miskraam ging bij mij gepaard met menstruatie-achtige krampen of heftiger. En het was voor mij heel duidelijk omdat ik me niet meer zwanger voelde. Geen pijnlijke borsten meer ed. Heb je nog een zwangerschapstest gedaan de laatste dagen?
Heel veel sterkte met deze onzekerheid, ik hoop dat je er snel uit bent en dat blijkt dat je nog gewoon zwanger bent.

zaatje
Echo gehad

Vandaag heb ik de echo gehad, maar ze kon niet veel zien. Ik had een zeer onregelmatige cyclus, dus het kan zijn dat het kindje kleiner was dan ik dacht en dat ze daardoor het hartje nog niet kon zien (de meest gunstige optie). Het kon ook zijn, dat het kindje dus geen hartslag (meer) heeft. Ik moet in ieder geval volgende week voor een vervolg echo en ze hoopt dan meer te kunnen zien. Maar ze achtte de kans zeer klein dat deze zwangerschap goed zou aflopen..... Dus nog steeds veel zekerheid, maar de hoop is in ieder geval tot een dieptepunt gedaald. Erg jammer, ik had nooit gedacht dat dit mij ook kon overkomen, hoe simpel en naief ook.

Liefs Astrid

Biene M.
Hè bah

Wat vervelend, en dat terwijl je dus al een tijdje in onzekerheid hebt gezeten. Veel sterkte met de komende week, een niemandsland tussen hoop en vrees.

X Biene

zaatje
Miskraam

Het is toch een miskraam geweest. Er is nu niks meer te zien op de echo. Bedankt voor jullie medeleven en verhalen.

Liefs Astrid.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.