Home » Forum » Moeite met slapen met mijn zwangere buik

Moeite met slapen met mijn zwangere buik

WINNEN! 

We geven 3x het boek Eerste Hulp Bij Kinderen weg: zo doe je mee!

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Sarah
Moeite met slapen met mijn zwangere buik

Hallo allemaal!

Ik heb een vraagje,
Ik ben nou in de laatste maanden van mijn zwangerschap. Ik heb gisteravond wel voor het eerst last gehad met een comfortable positie vinden om in te slapen. Plus de kleine beweegt ook nog eens enorm in mijn buik…hij heeft tenminste een hoop pit.

Nou had ik gelezen dat een voedingkussen enorm kan helpen bij een comfortable positie vinden om in te slapen. Ik kwam deze handleiding tegen http://www.zwangerwat.nu/beste-voedingskussen/
Zo’n flossflake grote kussen zag er wel super comfortable uit, maar hij is wel duur… heeft iemand daar ervaring mee? Of doet zo’n kleine babylonia het werk net zo goed?
Alvast super bedankt!

anonieme-ouder06
slapen met zwangere buik

ik heb het met een kleinere gedaan en het hielp
een gewone kussen tussen je benen helpt ook

wil40
Kussens.

Ik lag op mijn zij met dun zacht kussen onder mijn buik en dikke handdoek tussen mijn knieën.

Sarah
slapen

Bij een normale kussen heb ik er al snel last van dat als ik beweeg ( wat ik toch wel vaak doe). Ik totaal niet meer comfortable lig. Ik had gehoopt dat met een voedingskussen daar verandering aan te brengen. Maar daar heeft dus niemand ervaring mee ?:)

Fransien
wel geprobeerd

en het beviel absoluut niet, ik sliep er nog slechter van

bromvlieg
Sarah

Ik ben te oud voor je vraag. Toen ik kinderen kreeg, waren de Voedingskussens (en 101 andere babydingen waar je heel goed zonder kunt) nog niet uitgevonden ;)

Ginny Twijfelvuur
Ja ervaring mee

Ik sliep de laatste maand van mijn laatste zwangerschap met een voedingskussen. Zo eentje in een u-vorm. En dat sliep wel beter.

Ik denk wel dat het goedkoper kan dan in je link.

Sarah
toch wel

Bedankt allemaal voor jullie reacties, Ik heb na wat rondzoeken toch wel overtuigd om er een te nemen. Maar ginny heb je suggesties wat de goedkopere versies zijn? Ik zou wel eentje willen met die bolletjes ( geen idee hoe het heet) ik lees overal dat die wel heel ideaal liggen, en juist zonder niet prettig ligt.

Dees
Hema maar weinig zin

Bij de Hema schijn je die dingen ook te hebben, ik heb er ook een te leen gehad tijdens mijn zwangerschap maar die lag binnen het halve uur alweer naast mijn bed. De laatste maanden zijn gewoon lastig qua slapen accepteer het en zie het als voorbereiding op de eerste maanden als de kleine er is.

Ginny Twijfelvuur
Mijne

Was van de Babydump.

Geen idee meer wat ie kostte, maar echt niet dat megabedrag dat hier genoemd wordt.

Total
zelf

zelf heb ik deze gehad, ook van dit bedrijf, toendertijd iets goedkoper, maar wel gratis thuisbezorgd (weet niet of ze dat nu nog doen). Heb er 10 jaar mee gedaan, nu is het kussen versleten. Hij past in de wasmachine (al is dat niet echt aan te raden, maar het kan wel), bij mij zaten er schuimbolletjes in ter grootte van een spruitje.
Er zat ook een extra verschoonhoes in.
http://www.hulpplus.nl/index.php?action=article&aid=74&group_id=15&lang=NL

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.