Home » Forum » Moet ik me zorgen maken geen zwangerschapsverschijnselen

Moet ik me zorgen maken? Geen zwangerschapsverschijnselen.

Is een reisverzekering ook nodig in Nederland?

En kun je geld terugkrijgen bij annuleren door corona? Lees het hier!

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Elke
Moet ik me zorgen maken? Geen zwangerschapsverschijnselen.

Heej meiden,

Ik ben nu 8 weken en 5 dagen zwanger en heb helemaal nergens last van. Niet van misselijkheid, pijnlijke borsten echt niks... Je zou denken: fijn toch?! maar ik negin me een beetje druk te maken of alles wel goed is.

In het begin was ik echt bekaf, maar dat is ook een stuk minder geworden. Ik weet niet wat ik nu moet denken. Komt het vaker voor dat je echt helemaal nergens last van hebt??

Groetjes Elke

Manda Rijn
Geruststelling

het verschilt zo per zwangerschap en per vrouw. Ik voel mij nu met 16 weken eindelijk weer een beetje ok. Tot 6 weken voelde ik ook helemaal niets, 0,0 daarna begon de vermoeidheid en met 8 weken de misselijkheid. Bij mijn 1e was ik moe maar niet zo gigantisch misselijk en was ik met 12 weken weer ok.

Wanneer zit je bij de vk en wanneer mag je voor een echo ?

Elke
Manda

Heej Manda,

Ik heb al een echo gehad met 6 weken en 4 dagen, daar ik een verhoogde kans had op een bbz (IVF. Alles was goed en een super mooi hartje zien kloppen! Ik zit nog niet bij een vk, maar nog in het ziekehuis.

11 februari heb ik er weer eentje, maar nu lijkt dat nog zoooo lang!

Fijn voor je dat je je weer een beetje mens voelt :-D

Groetjes,
Elke

Manda Rijn
Elke

natuurlijk ken ik je nog van ons ivf draadje joh ! Waarom zit je nog niet bij een vk ? Ik heb met 7 weken de echo gehad bij de ivf kliniek en met 9 weken via de vk. Daarna met 12 weken nog de nekplooimeting/combitest en straks met 20 weken de laatste.

Elke
Manda

Ik heb net erg lang bij het draadje gezeten daarom :-D

Ik heb nog een echo in het ziekenhuis (niet op de ivf afdeling) en als alles dan goed is, ga ik ook naar een vk.

Wij hebebn ook besloten om geen nekplooimeting te doen, omdat ik toch niet een van de evt. andere testen wil gaan doen ivm kans op miskraam. Em ik ben nog jong (bijna 25), dus dan heb ik ook al een kleine kans op een kinde met syndroom van down.

Ook denk ik dat als ik weet dat het een kindje met down is, ik het nooit weg zal laten halen. Dat zou ik echt niet kunnen.

Groetjes,
Elke

mama van Linde
Elke

ik hoor ook met enige regelmaat (en met enige jaloezie, ha, ha) over vrouwen die echt niet misselijk zijn ofzo. Een vriendin van mij is nu 16 weken zwanger en is alleen heel moe geweest, maar verder echt helemaal nergens last van. Dus het kan gewoon :-)

Ik kan me voorstellen dat het je onzeker maakt. Ik was zelf erg misselijk en hoewel dat he-le-maal niet leuk is, merk je zo inderdaad wel dat er iets gebeurd in je lijf. Het blijft een spannende tijd, nog even volhouden tot 11 februari. Succes!

Manda Rijn
Juich niet te vroeg

het kan ook best zijn dat je straks dagelijks je zooooo ellendig voelt. Volgens mijn vk zijn er ook vrouwen die zich juist tijdens de zwangerschap fantastisch voelen, die zich dus niet beter hebben gevoeld dan toen ze zwanger waren, ja dat komt voor, heeft iets met hormonale huishouding te maken waardoor ze veel meer energie en positieve buien hebben.

gefeliciteerd man, je bent al weer 6 weken !

Elke
Bedankt

Heej meiden,

Bedankt voor jullie lieve woorden. Ik ga ervan genieten en ga me niet meer druk maken :-D

Vandaag alweer 9 weken zwanger!!!

Liefs Elke

Manda Rijn
Zo!

al 9 weken, vergis ik mij even, jeetje wat gaat het snel, je bent al weer dik 2 maanden zwanger !

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.