Home » Forum » Nicky lohs

Nicky lohs

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Valkyre
Nicky lohs

Hoe is het nu? Geen bloedingen meer gehad? Ik hoop dat het heel goed met je gaat, en blijft gaan. Hoeveel weken nog?

Valkyre

Nicky Lohs
Valkyre

Lief dat je er naar vraagt!

Ik heb gelukkig geen bloedingen meer. Wel een nachtje op de verloskamer doorgebracht omdat ik weeën had. Die zijn weer gestopt maar nu kan ik bijna niks meer. Zodra ik in actie kom krijg ik harde buiken die vervolgens iedere 3 minuten komen. Lig nu dus al 2 weken op de bank, erg saai.

Het werkt wel! Mijn baarmoederhalslengte is inmiddels gehalveerd maar nog wel op de grens van wat acceptabel is. En de baby zit er nog, daar gaat het om. Zelf heb ik er nu wel vertrouwen in, mijn man heeft het gevoel dat hij er binnen nu en 2 weken wel is. We zullen zien, ben nu 34 weken dus als hij komt is het geen enorme ramp meer. Stiekem hoop ik gewoon op 40 weken;)

Valkyre
Poeh nicky

Da's best lang om op de bank te liggen inderdaad! Ik hoop dat je een flinke stapel mooie boeken en DVD's hebt. :-) Gelukkig zijn de weeen gestopt, sjonge, wat zullen jullie geschrokken zijn zeg! 34 weken... Ik hoop voor jou dat de baby nog minstens vier weken keurig blijft zitten! Sterkte met de laatste loodjes hoor. Rrrrrustig aan (al zul je dat ook wel flink zat zijn intussen).

Valkyre

Mea Proefrok
Nicky

Ik duim mee dat je kindje nog even blijft zitten. Gelukkig ben je al best ver. Wel knap dat je dat bankhangen zo goed volhoudt terwijl je al kinderen hebt. Of hangen ze gezellig mee?

Nicky Lohs
Hangen

Mijn kinderen zijn geweldig;) oudsten helpen waar ze kunnen met stofzuigen, vaatwasser in en uitruimen, boodschapje doen. Jongste is ziek en hangt gezellig met me mee.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.