Home » Forum » Ook ik krijg de kriebels nu

Ook ik krijg de kriebels nu.....

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
100%mama
Ook ik krijg de kriebels nu.....

hele visioenen heb ik ervan......zo genant en waarschijnlijk ook helemaal niet nodig......voel me echt een doos nu.....voor de "pijn" ben ik op zich niet bang, dat is "eventjes", maar.....wat ik dus echt genant zou vinden is dat als ik moet gaan persen.....er ontlasting komt......niet lachen dus he! Hele dromen gaan hierover!

Misschien komt het doordat ik bij de 1e dus door de ruggenprik in de nacht ontlasting heb laten lopen en ik dat ZO erg vond....de zuster overigens niet dus aan haar heeft het niet gelegen, meer mijn eigen gevoel...

ben ik echt zo'n doos?

Valkyre
Nee hoor

Je bent geen doos. Dat soort onzekerheden zijn toch heel normaal? Maar bedenk: net zoals het voor ons absoluut gewone routine is om kinderpoep op te ruimen, is het voor verpleegkundigen normaal om bevallingsrommel op te ruimen - poep, plas, en ook bloed. Het komt heel vaak voor, volgens mij.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Roosje Katoen
Gebeurt bijna altijd

Dat is niks om je zorgen over te maken hoor, dat gebeurt bijna altijd. Een baby kan er nou eenmaal niet uit zonder op de darm te drukken, en dan komt er ontlasting mee. En dat persen helpt daar ook niet bij ;-)Tenzij je per ongeluk net naar de wc was geweest, maar dat valt niet te timen.

De verloskundige/verpleegster ruimt dat gewoon even netjes op, zonder er een woord aan vuil te maken.

Vertigo
Ik ook

Ik beviel thuis en deed het ook - blijkbaar, heb er niets van gemerkt haha. 1 voordeel van bevallen, je mist ook van alles zoals opruimen. :)
Het hoort er nu eenmaal bij, not to worry!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Biancka
En ik ook...

Ik heb me er voor de bevalling ook druk over gemaakt (zo genant !!!) maar tijdens de bevalling maak je je daar echt niet meer druk om. Enneh, toen ik dacht dat ik een grote boodschap had gedaan werd dat ontkent......en later zei mijn man dat het toch wel was gebeurt. Niks van gemerkt want het was al vakkundig opgeruimd door de verpleegkundige :)

Biene M.
Tip

Je moet toch in het ziekenhuis bevallen vanwege de diabetes? Vraag aan de verpleegkundige om zo'n zetpil, dulcolax of zo. Dan kun je alles op de wc uitpoepen en blijft de viezigheid in de verloskamer beperkt tot bloed, zweet, tranen en vruchtwater ;-)

Ik heb dat bij mijn tweede ook gedaan en zou het bij de derde ook gedaan hebben, ware het niet dat het daar allemaal wat te snel voor ging.

100%mama
Pfjeuw

ben dus niet helemaal "doos".......thanks!

Ik ga het bij de volgende controle een vragen over die zetpil! Thanks Biene voor de tip!

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.