Home » Forum » Schimmelinfectie 3

Schimmelinfectie?

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Evenzo
Schimmelinfectie?

Sorry voor de onsmakelijke vraag, maar ik stel hem toch maar even ;-)

Ik ben nu 35 weken zwanger en ik heb sinds een paar weken last van erg veel afscheiding, en het is nogal brokkelig. Echter, het ruikt niet erg en het jeukt ook niet. Zou dit nou toch een schimmelinfectie kunnen zijn, of hoort dit gewoon bij de zwangerschap?

Tijdens mijn vorige zwangerschap heb ik 1 keer een schimmelinfectie gehad, maar toen had ik dus erg veel last van jeuk en rook het ook een beetje vies.

Herkent iemand dit als schimmelinfectie? Dan ga ik nl toch nog even bij de huisarts langs. Want volgens mij kan de baby anders bij de geboorte spruw oplopen dacht ik?

Alvast bedankt voor de reacties.

ik ook ff zo
Nee

Ik herken dit niet als een schimmelinfectie. Ik heb dit een paar keer gehad en dat jeukt als een gek...

Vraag het morgen na bij je gyn.

Succes!

even anoniem
Nee hoor

Hier ook erg veel afscheiding. Zelfde als jij. Ik ben er mee naar de HA geweest omdat ik me ook afvroeg of dit een schimmelinfectie was. Als het niet jeukt en niet ruikt is het geen schimmelinfectie of bacteriële vaginose. Het is gewoon extra afscheiding, waar veel vrouwen last van hebben in de zwangerschap. Advies is om het zeker niet op te vangen met inlegkruisjes maar gewoon meerdere keren per dag je ondergoed te verschonen.

Evenzo
Bedankt

voor jullie reacties. Dus toch geen schimmelinfectie gelukkig. Ik moet zeggen dat ik nu wel inlegkruisjes gebruik. Is toch wat makkelijker verwisselen dan elke keer uitkleden om een schone onderbroek aan te doen vind ik. De inlegkruisjes verwissel ik dus wel meerder malen per dag.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.