Home » Forum » Ziek na drankje van suikertest is dat gewoon

Ziek na drankje van suikertest, is dat gewoon?

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Bloem
Ziek na drankje van suikertest, is dat gewoon?

Gelukkig bij mij een ander verhaal dan het draadje hierboven: ik werd verdacht van zwangerschapsdiabetes (bmi) maar had het niet, zat keurig in het midden.

Maar wat ben ik ziek geweest van het drankje wat ik moest drinken zeg. Ik moest een hele plens mierzoet water drinken en dan twee uur na inname nog eens prikken. Werd een half uurtje na het drinken echt doodmoe terwijl ik de dag goed begonnen was en na enkele uren (inmiddels was er geprikt en waarde was goed) had ik echt pijn in mijn organen, alsof mijn systeem het niet aan kon zeg maar. Is dit een bekend iets of had ik gewoon een baaldag?

100%mama
Geen idee

maar wel "verbaast" over de vele manieren van onderzoeken. Ik heb zelf 1x nuchter, en 3x na inname voedsel moeten prikken dus het drankje waar jij het over hebt komt mij niet bekend voor.

Wel fijn dat je goed zat! Is toch altijd weer een geruststelling!

Regien
Ook zo'n drankje

Ik heb ook zo'n vies, mierzoet drankje gehad. Moet eerlijk zeggen dat ik er niet ziek van ben geweest, al viel het als een blok bij me naar binnen....pfffff.
Overigens werd er bij mij exact na 1 uur al geprikt!
Bij mij was het aan de lage kant, maar wel goed.

Biene M.
Hmm

Ik had wel gehoord dat je er misselijk van kon worden, meer niet. Het is gewoon water waar glucose in is opgelost, zit niets raars bij. Smerig was het wel, ja.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.