Home » Forum » Zwanger toch

Zwanger, toch?

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

21 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Maanve
Zwanger, toch?

Om deze rubriek van het forum (naast het draadje van Valkyre) levend te houden, meld ik me ook maar even. Vanmorgen een positieve test, waarover ik mijn blijdschap en ongeloof alleen met man kan delen, gooi ik het maar op internet!
En gelijk ook twijfels... Gisteren had ik ongesteld moeten worden en vanmorgen had ik dus een positieve test. Bij mijn vorige zwangerschap voelde ik me al dagen voor de datum waarop ik kon testen echt 'zwanger'. Gespannen borsten, misselijk, etc. En nu, voel ik eigenlijk niets... Geen buikpijn, geen rugpijn, borsten gewoon zoals anders. Zijn er meer ervaringen dat kwaaltjes pas later of niet komen?
En de test die ik heb gedaan was eigenlijk over de datum. Op de verpakking stond te gebruiken tot september 2011. Ga vanmiddag een extra test kopen, maar ze zullen toch niet vals-positief uitslaan doordat ze te oud zijn? Rationeel weet ik dat dat vast niet zo is, maar ik maak em er toch een beetje zorgen over :-).
Pfff, ondanks de lichte twijfels ben ik blij, blij, blij!

Petal
Maanve

Bij mijn oudste had ik ook een positieve test die eigenlijk over de datum was. De nieuwe test de volgende dag was ook positief.

Over die kwaaltjes kan ik niks zeggen, bij mijn tweede had ik veel eerder een gevoel dat ik zwanger was want mijn borsten deden opeens zo'n pijn.

Maar geen kwaaltjes nog betekent natuurlijk niets want alles is nog zo pril. Dat kan echt nog komen.

Ik feliciteer je alvast voorzichtig en hoop dat jullie snel kunnen genieten.

Valkyre
Wat fijn!

Ook van mij een voorzichtig gefeliciteerd! Ik kreeg pas anderhalve week na de rest kwaaltjes, dus maak je nog even geen zorgen hoor! Gewoon nog een keer testen met een nieuwe test, en dan maar afwachten.. Sterkte; die eerste weken zijn best eng. :-)

Anneque
Maanve

Een test over datum kan niet opeens ten onrechte hcg detecteren......gefeliciteerd dus! Wb de kwaaltjes: sommige kwaaltjes uit mijn eerste zwangerschap (m.n. gespannen borsten) zijn in latere zwangerschappen nooit teruggekeerd. Afwezigheid van kwaaltjes zegt volgens mij niets. Toch zijn die eerste weken altijd weer heel spannend. Ik wens je een fijne en voorspoedige zwangerschap!

Maanve
Spannend!

Ik vind die eerste weken zeker spannend. Op de een of andere manier houd ik er elke keer als ik naar de wc ga rekening mee dat ik ongesteld zou kunnen zijn geworden. Zwangerrschapskwaaltjes zijn natuurlijk niet fijn, maar bieden mij wel een gevoel van zekerheid. Laat die misselijkeheid maar komen, oh nee, voorzichtig zijn met wat je wenst!

Het is nog heel onwerkelijk dat er in maart een babymeisje of babymannetje kan zijn in huis!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Asa Torell
Spannend maanve!

Gefeliciteerd! Ik hoop dat het goed blijft gaan, geweldig een kindje erbij.

Biene M.
Hoera!

Gefeliciteerd maanve, wat leuk!

krin
Gefeliciteerd!

Altijd leuk, deze berichtjes van blije prille zwangeren.

Valkyre
Maanve

Heb je nog een tweede test gedaan, of begin je het ook zo wel te geloven?

Maanve
2e test

Valkyre, leuk dat je ernaar vraagt! Heb 1,5 week geleden nog wel een tweede test van een ander merk gedaan, maar met avondurine (ja, niet handig) en die gaf geen tweede streepje. Bij mijn vorige zwangerschap had ik pas heel laat een positieve test, dus testen met avondurine was niet handig.
Nu laat ik het maar zo en ga ervan uit dat ik gewoon zwanger ben, omdat ik niet ongesteld ben geworden (normaal altijd cyclus van 18 dagen) en ik een positieve test heb gehad (die weliswaar over de datum was). Gisteren het hele gebeuren van verloskundige en moeders voor moeders in gang gezet. Als je het dan aan iemand anders vertelt, klinkt het opeens wel echt.

Maanve
18 dagen is 28 dagen

Zie titel voor een stomme fout in bovenstaande posting!

Valkyre
Heel echt!

Spannend allemaal, maanve. Ik hoop dat je heel snel dat locomotiefhartje mag horen. :-)

vaasje
En?

Nog steeds zwanger? Ik hoop dat je kunt genieten.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Maanve
Vaasje

Leuk dat je ernaar vraagt Vaasje! Ja, ik ben nog steeds zwanger, hoewel ik me nog steeds weinig zwanger voel. Komende vrijdag de eerste echo (dan 11 weken en een paar dagen), dus ik denk dat het daarna pas echter gaat voelen. Ik merk dat ik er bij de zwangerschap van mijn eerste gelijk helemaal in op ging, en nu ben ik het regelmatig even 'vergeten' dat ik zwanger ben. Na een (hoop ik goede!) echo, wordt het vast concreter en kan ik er meer van genieten.
Maanve

Maanve
Wonderbaarlijk!

Wat is het toch een wonder om op een beeldscherm een spartelend mensje te zien van 5 cm groot, met armen, benen, een hoofd met kaak en neus en, zoals de echoscopiste het zei, 'een goede vlinderachtige hersenstructuur'.
Goed nieuws dus!

skik
Fijn!

Nu voel je je vast al een stuk zwangerder. Fijn, zo'n goede echo.

skik

vaasje
Wat fijn!

Geniet ervan!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Valkyre
Hoera!

Wat heerlijk voor je. En hoe voel je je verder?

Valkyre

krin
Gefeliciteerd

Als je ze echt hebt zien zwemmen wordt het toch anders, hè. En nu lekker broeden!

Maanve
Dank en hoe het gaat

Leuk, die felicitaties! Ik merk door het ook te vertellen op mijn werk, waardoor je opeens door de dag heen meer zwangerschapspraatjes hebt, opeens allemaal veel echter voelt. Ik kijk enorm uit naar een lieve knuffelbaby op mijn borst, die schattige babykleertjes, badderen, dagen die draaien om babydingen... En dan vergeet ik voor nu even die nachtvoedingen, sowieso de tijd dat voeden in het begin kost(bij mijn oudste tenminste) en dat je op dagen niet toe komt aan douchen :-). Ik heb er enorm veel zin in!
En Valkyre, ik durf het eigenlijk niet te zeggen, maar ik voel me prima. Wel moe, moe, moe, maar ik stort meestal rond 21 uur met thee en boek in bed. En dan red ik het om 5 pagina's te lezen :-). Ik doe het rustig aan en dan gaat het goed. Ik hoop dat het met jou snel beter gaat!

Valkyre
Oh joh

Geniet er maar lekker van dat je je zo goed voelt hoor! Ik ben in ieder geval gewoon blij voor je. :-) Leuk dat het nu wat "echter" wordt allemaal!

Ik ga ook naar bed zo. Moe! Maar dat hoort erbij hè.

Valkyre

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.