Home » Forum » Zwangerschapskwalen

Zwangerschapskwalen

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
peggy
Zwangerschapskwalen

Help, mijn darmen rommelen. Ik heb steeds trek ook al heb ik gegeten en wat ik eet komt er uit als diaree. Ik voel me moe, sliep slecht vannacht en voel me lichamelijk ff lamlendig. Leuk, die zwangerschapskwalen.

Sascha2
Peggy

Nog ruim acht maanden :). Hoe vervelend ik het ook voor je vind, die klachten, ik lees ze zo ontzettend graag. Want je bent zwanger en ik gun het je van harte.
Overigens, ik herken de klachten, ik had dezelfde soort in het begin van zwangerschappen.
Sterkte en laat je een beetje verwennen

Asa Torell
Poeh

je hebt ze wel snel te pakken ;-). Een beetje kwalen is 'leuk' voor het gevoel dat je echt zwanger bent maar ik wens je toe dat het gaat meevallen!

Rosase
Peggy

4 jaar geleden zat ik in dezelfde situatie als jij. En ik kan je alleen maar vertellen dat als je dit dan terugleest bij een ander je alleen maar stralend kunt glimlachen.

Heb je nu natuurlijk helemaal niets aan, maar wie weet biedt het een lichtje voor de toekomst :-)

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Sascha2
Peggy

Hoe gaat het vandaag?

hout anne
Sterkte

Hopelijk vallen de kwalen mee! En nemen ze snel af. Dat geluk heb ik helaas niet gehad (ben nu 37 weken), zie ook een andere post van mij.
Maar probeer er toch van te genieten, zwanger zijn is en blijft een wonder!!!

peggy
Vervolg

Nou rommelen mijn darmen niet meer maar nou heb ik het steeds koud. En ik voel me goed moe. Kan alleen niet gaan liggen want ik heb tot vandaag nog een klusjesman in huis die mijn douche aan het verbouwen is. Ik moet me er echt toe verzetten om wat in huis te doen. Gisteravond kwam er een mevrouw van moeders voor moeders en morgen kan ik gaan starten met mijn urine opvangen. Die 4 flessen zijn zo gevuld. Denk zelfs dat ik te kort ga komen. Ik plas me suf op een dag. Dat de wcpot nog niet is overstroomd. Mijn borsten staan wel in de fik. Maar goed, het hoort er allemaal bij en gaat wel weer over.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.