Home » Forum » Afscheid 0

Afscheid

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

2 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Malihu
Afscheid

Over 2 dagen wordt onze grote kleine uk alweer 1 jaar...
Hoera! We hebben de babytijd weer overleefd ;-) Ik ben zo blij dat dit jaar om is, ik vind moeder zijn erg leuk, maar het baby-moeder zijn ook erg zwaar.
Ik weet dat het allemaal steeds leuker zal worden (tot de peuterpubertijd uiteraard, ha, ha).

Maar ook weet ik zeker dat ik straks over een tijdje met weemoed terug zal denken aan de babytijd. Zeker omdat er nu echt geen baby meer bij zal komen. Je vergeet toch snel weer de gebroken nachten en het vele gehuil en al die andere dingen.

Hoe zwaar het ook was, dit jaar is werkelijk omgevlógen! Nog sneller dan bij de oudste. En wederom blijken alle clichés waar te zijn. Dus alle baby-mama's die dit lezen: Geniet maar lekker van jullie kleine babietjes, voor je het weet zijn ze groot.

En voor iedereen die het baby-mama zijn net zo zwaar ervaart als mij, als je er middenin zit lijkt het zó lang te duren allemaal, maar terugkijkend is een jaar toch zó om. En de gouden tip: Zelf Ook Op Tijd Naar Bed Gaan en Voldoende Rust Nemen. Een uitgerust mens bekijkt de wereld 10x rooskleuriger dan een moe mens.

Tot in de dreumes- en peutertijd!

ChrisH
Welkom

Malihu, welkom bij de dreumesen! Die gaan ook hard hoor. Die van mij is alweer 19 maanden. Het wordt allemaal wat makkelijker als ze eenmaal baby-af zijn, ten minste... totdat ze gaan lopen.

Veel plezier met je uk in de komende maanden (leuk dat je deze fase gaat beleven nu het zomer wordt).

Chris

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.