Home » Forum » Afscheid 1

Afscheid

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

2 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
xx
Afscheid

Met weemoed neem ik dit weekend afscheid van de babytijd van mijn jongste, aanstaande dinsdag alweer 1 jaar! De tijd is voorbij gevlogen. Als ik bedenk dat ik vorig jaar nog met een dikke buik rondliep en nu.... een klein kereltje dat al een paar stapjes los loopt en dat een eigen willetje heeft :-)! Omdat dit tevens onze laatste is, sluit ik nu definitief de babytijd af :-(

Gelukkig mag ik nog vroeg in de ochtend en 's avonds laat een paar slokjes borstvoeding geven, dat maakt veel goed, maar toch wat is het jaar snel gegaan!

Dus bij deze aan alle nieuwbakken moeders, GENIET, want voor je het weet is er een jaar voorbij!

Verder wil ik iedereen bedanken die me heeft geholpen door reacties te plaatsen!

Liefs,
Sannie

Maanve
Kan het me goed voorstellen!

Hoi Sannie,

Ik kan me goed voorstellen dat zo'n eerste verjaardag heel veel herinneringen en wat weemoed met zich meebrengt. Wij bezigen hier regelmatig het cliche dat het allemaal zo snel gaat... Zoontje is nu bijna 7 maanden en ik denk nu al met weemoed aan die eerste weken waarbij hij als een aapje op mijn borst lag te slapen. Nu is het alleen nog lekker op schoot zitten als hij echt moe is. Als hij wakker is wil hij van zijn buik op zijn rug draaien, alles pakken, in zijn mond stoppen, heel hard in mijn wangen knijpen, etc.
Ik geniet heel erg van alle lekkere knuffelmomenten, de borstvoeding 's avonds en 's nachts (overdag is het vaak een geworstel), maar toch ook wel van alle dingen die hij nu kan. Dat snoetje als hij van zijn rug op zijn buik draait en vol trots om zich heenkijkt is ook heerlijk!
Geniet van alle mooie momenten die het tweede levensjaar vast ook gaan brengen!
Maanve

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.