Home » Forum » Alles beweegt

Alles beweegt!

Winnen! Handboek voor jonge moeders!

Met meer dan 100 onmisbare tips, doe hier mee!

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Regien
Alles beweegt!

Stomme vraag misschien maar liggen jullie baby's ook zo vreselijk druk te wezen in de box?? Vooral als je tegen haar praat beweegt onze meid werkelijk waar alles wat flexibel is;-)

Rembrand
Dat heet............

lichaamstaal Regien ;-)
Ze wil gewoon terug praten maar weet nog niet goed hoe haha.
Als je af en toe een pauze neemt en even niet praat kan je zien dat ze gaat proberen om antwoord van je los te peuteren. Maakt ze er al geluidjes bij ?
M.

Maanve
Ja!

Pfff, soms zou ik zo graag willen dat zoon lekker stil tegen me aan blijft liggen om te knuffelen. Hij lijkt werkelijk waar de heeeele dag in beweging. En als ik hem dan bij me heb probeert hij bij voorkeur mijn haar uit mijn hoofd te trekken of op mijn schouder te kauwen (auw!).
Toen zoon de leeftijd had van Kiki was hij ook al een druk mannetje. Vooral zijn benen optillen en dan met een plof laten vallen in de box vond het hij grappig.

Regien
Gelukkig;-)

Ik was al bang dat ik Ritalin in de FV moest gaan doen...;-)
Ja, ze maakt er ook al geluidjes bij! Het is prachtig! Ik geniet zo ontzettend van haar: haar brede glimlach doet me overstromen van liefde!

Massi Nissa
Ja joh!

Mijn zoon ligt alleen stil als hij diep in slaap is. En bij aandacht in welke vorm dan ook krijgt hij ook baby-ADHD. Straks wordt het nog veel leuker, Regien, dan gaat je dochter er ook bij kraaien, gillen, aan je haar trekken, over je wang krabben en nog veel meer. Babyliefde is humor!
Groetjes
Massi

Rembrand
Babylanguage
Regien
Boek besteld

Ik heb het boek 'lichaamstaal bij baby's besteld' om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en mijn dochtertje te kunnen begrijpen;-)

Onderwerp gesloten

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.