Home » Forum » Au ze knijpt

Au, ze knijpt!

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
-Wendy-
Au, ze knijpt!

Mijn dochter van ruim zes maanden krijgt nog steeds borstvoeding. Er wordt regelmatig gevraagd of ze nog niet bijt, maar dat doet ze niet. Maar ze knijpt wel! En hoe! Ze klauwt echt in mijn borst en op beide borsten heb ik inmiddels kleine korstjes. Van mijn oudste twee herken ik dit helemaal niet en ik heb soms zelfs het idee dat de melk daardoor (nog) moeilijker toeschiet. Een oplossing is er waarschijnlijk niet, maar ik ben benieuwd of meer baby's dit doen?

Wendy

dc
Ideetje

ik was van de week op kraambezoek bij een vriendin van me en haar man is vietnamees. Tot mijn verbazing had haar baby wantjes aan, en ze vertelde dat ze dat van haar schoonmoeder heeft gekregen. In vietnam doen ze dat bijna standaard, om krabben in het gezicht te voorkomen.

Je kunt het eens uitproberen?

De mijne doet het ook, ik hou zijn nagels dan ook kort. Ik heb bijna geen last van krabben.

loontje76
Au ja

hier ook een knijpertje...... echt hele kleine velletjes kan hij pakken en dat doet zo'n pijn........ haha. Wat ik doe, ik probeer mijn shirt altijd zo dicht mogelijk bij de tepel te houden, dan gaat hij daar aan trekken enzo.. of hij grijpt inderdaad wel eens naar mijn ketting.
Het wordt nu al weer een stuk minder. Hij is nu bijna 10 maanden.

Sascha2
Yep

Ook hier een fervent stompertje. Ze krabt niet, maar stompt (niet hard gelukkig) regelmatig op mijn borsten. Nooit geweten dat dat met de toeschietreflex te maken heeft!

-Wendy-
Mieke

Ja, dat 'stampen' herken ik ook, maar wat mijn dochter verder nog doet is zich vastklauwen in mijn borst als de melk is toegeschoten. Iets anders in haar handen werkt eigenlijk niet. Ach, ik vind het ook niet heel erg (iig niet zo erg dat ik haar wantjes aan ga doen) en ergens ook wel grappig. Ik herken het alleen niet van mijn oudste twee.

Wendy

-Wendy-
Mieke

Ik heb niet het idee dat het met de manier van voeden te maken heeft. Liggend doet ze het ook, en als ik haar optil, klauwt ze zich vast in mijn nek. Het is gewoon een klein aapje ;-)

Wendy

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.